LASTİK İŞ
ismail

YATIRIMLARIN BİRİ BİTMEDEN BİRİ BAŞLIYOR

Değirmendere 04.02.2019 - 10:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YATIRIMLARIN BİRİ BİTMEDEN BİRİ BAŞLIYOR

Değirmendere Kapalı Pazar Yeri İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi tarafından sokak aralarında kurulan pazarların düzensizliğini önlemek için, Yeni Mahalle’de yapım çalışmaları biten ve geçtiğimiz ay esnafların tezgahlarını açtığı Kapalı Pazar Yeri’nden sonra Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez Projesi’nin inşaat yapımı tüm hızla devam ediyor. Şehrimizin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve eksikliklerini giderebilmek için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi, çok amaçlı olarak kullanılabilecek modern bir projeyi daha hayata geçiriyor. Bir yandan altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin hayata geçtiği diğer taraftan vizyon projelerin inşa edildiği Gölcük’te bir önemli kalıcı eserin daha inşasına devam ediliyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızla sürdüğü Mithat Gürses Cad. ve Başkomutan Caddesi’ne cepheli olarak yapılacak olan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez İnşaatı modern mimarisi ve kapasitesi ile ilçenin en büyük alışveriş noktası olacak. Yatırımların Biri Bitmeden Biri Başlıyor Gölcük Belediyesi Kapalı Pazar Yeri sayılarını arttırıyor. Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yerinde çalışmalar geçtiğimiz aylarda sona ermiş ve esnaflar tezgahlarını açmıştı. Eski usul pazar geleneğini, şehir standartlarına uygun hale getirecek olan Kapalı Pazar, sosyal donatıları ile Değirmendere’ye değer katan bir merkez olacak. Yaklaşık 10 bin m2’lik bir alana sahip olan proje, kurulacak olan halk pazarı ile vatandaşların alışveriş ihtiyacına cevap verecek. Projede yer alan pazar alanı, pazar hizmetinin verileceği günün haricindeki diğer günlerde ise otopark ve sosyal merkez olarak halkın kullanımına sunulacak. Bir Büyük Projeyi Daha Gölcük’e Kazandıracak Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz İlçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ve Gölcük’te sokak arasında kurulan Pazar bırakmayacaklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada bir büyük projeyi daha Gölcük’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Seçim beyannamemizde vaatlerimiz içerisinde bulunan bir vaadi daha yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Çalışmaların tüm hızla devam ettiği alan içerisinde hem katlı otoparkımız, hem kapalı pazar yerimiz, hemde sosyal kültürel, sanatsal bir takım etkinliklerin yapılacağı 10 bin metrekare alandan oluşan büyük bir projeyi Gölcükümüze kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Belediyemizin çalışma alanlarını modernleştirirken, yeni sosyal donatı alanlarını da ilçemize kazandırıyoruz. Değirmenderemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan kapalı modern pazar yeri ve katlı otoparkı Başkomutan Caddesi üzerinde şehrimize kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Pazar yerimiz özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verecek’’ dedi.
Değirmendere Kapalı Pazar Yeri İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi tarafından sokak aralarında kurulan pazarların düzensizliğini önlemek için, Yeni Mahalle’de yapım çalışmaları biten ve geçtiğimiz ay esnafların tezgahlarını açtığı Kapalı Pazar Yeri’nden sonra Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez Projesi’nin inşaat yapımı tüm hızla devam ediyor.

Şehrimizin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve eksikliklerini giderebilmek için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi, çok amaçlı olarak kullanılabilecek modern bir projeyi daha hayata geçiriyor. Bir yandan altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin hayata geçtiği diğer taraftan vizyon projelerin inşa edildiği Gölcük’te bir önemli kalıcı eserin daha inşasına devam ediliyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızla sürdüğü Mithat Gürses Cad. ve Başkomutan Caddesi’ne cepheli olarak yapılacak olan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez İnşaatı modern mimarisi ve kapasitesi ile ilçenin en büyük alışveriş noktası olacak.

Yatırımların Biri Bitmeden Biri Başlıyor

Gölcük Belediyesi Kapalı Pazar Yeri sayılarını arttırıyor. Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yerinde çalışmalar geçtiğimiz aylarda sona ermiş ve esnaflar tezgahlarını açmıştı. Eski usul pazar geleneğini, şehir standartlarına uygun hale getirecek olan Kapalı Pazar, sosyal donatıları ile Değirmendere’ye değer katan bir merkez olacak. Yaklaşık 10 bin m2’lik bir alana sahip olan proje, kurulacak olan halk pazarı ile vatandaşların alışveriş ihtiyacına cevap verecek. Projede yer alan pazar alanı, pazar hizmetinin verileceği günün haricindeki diğer günlerde ise otopark ve sosyal merkez olarak halkın kullanımına sunulacak.

Bir Büyük Projeyi Daha Gölcük’e Kazandıracak Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

İlçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ve Gölcük’te sokak arasında kurulan Pazar bırakmayacaklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada bir büyük projeyi daha Gölcük’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Seçim beyannamemizde vaatlerimiz içerisinde bulunan bir vaadi daha yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Çalışmaların tüm hızla devam ettiği alan içerisinde hem katlı otoparkımız, hem kapalı pazar yerimiz, hemde sosyal kültürel, sanatsal bir takım etkinliklerin yapılacağı 10 bin metrekare alandan oluşan büyük bir projeyi Gölcükümüze kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Belediyemizin çalışma alanlarını modernleştirirken, yeni sosyal donatı alanlarını da ilçemize kazandırıyoruz. Değirmenderemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan kapalı modern pazar yeri ve katlı otoparkı Başkomutan Caddesi üzerinde şehrimize kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Pazar yerimiz özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.