YATALAK HASTAYA HASTANEDEN DESTEK

04.02.2020 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YATALAK HASTAYA HASTANEDEN DESTEK

İhsaniye Merkez Mahallesinde yatalak hasta için Engelliler Dernek başkanı Hasan Bat hastaneden hasta yemek masası talebi üzerine Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Pehlevan yatalak engelliye hasta yemek masası alarak jesti yaptı.

İhsaniye Merkez Mahallesinde yatalak olarak yaşamını sürdüren bir engeli vatandaşımız hasta yemek masasına ihtiyacı oldu. Bunun üzerine Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, hasta yemek masasını alabilmek için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan'dan talepte bulundu. Hastanede yedek hasta yemek masası olmadığından dolayı, Op. Dr. Yüksel Pehlevan kendi imkanları ile Hasta yemek masası satın alarak yatalak engeli vatandaşa bağışlamak üzere Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat'a teslim etti. BAŞHEKİME TEŞEKKÜR Masayı teslim alan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat; “öncelikle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan'a teşekkür ederim. Yatalak hastamızın bu hasta yemek masasına çok ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı hastanemizin değerli Başhekimi tarafından karşılandı. Bende bu hasta yemek masasını bu gün götürüp yatalak engelli kardeşimize teslim ederim. Yatalak hasta olan engelli kardeşim artık kolaylıkla yattığı yerinde yemeğini yiyebilir” dedi. Fahri Haner
İhsaniye Merkez Mahallesinde yatalak hasta için Engelliler Dernek başkanı Hasan Bat hastaneden hasta yemek masası talebi üzerine Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Pehlevan yatalak engelliye hasta yemek masası alarak jesti yaptı.

İhsaniye Merkez Mahallesinde yatalak olarak yaşamını sürdüren bir engeli vatandaşımız hasta yemek masasına ihtiyacı oldu. Bunun üzerine Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, hasta yemek masasını alabilmek için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan'dan talepte bulundu. Hastanede yedek hasta yemek masası olmadığından dolayı, Op. Dr. Yüksel Pehlevan kendi imkanları ile Hasta yemek masası satın alarak yatalak engeli vatandaşa bağışlamak üzere Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat'a teslim etti.

BAŞHEKİME TEŞEKKÜR

Masayı teslim alan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat; “öncelikle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan'a teşekkür ederim. Yatalak hastamızın bu hasta yemek masasına çok ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı hastanemizin değerli Başhekimi tarafından karşılandı. Bende bu hasta yemek masasını bu gün götürüp yatalak engelli kardeşimize teslim ederim. Yatalak hasta olan engelli kardeşim artık kolaylıkla yattığı yerinde yemeğini yiyebilir” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.