LASTİK İŞ
ismail

YAVRU KEDİ KURTARMA OPERASYONU

27.10.2016 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAVRU KEDİ KURTARMA OPERASYONU

Bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu oto tamircileri tarafından kurtarıldı.

Gölcük yolu Değirmendere ışıklarında otomobiliyle duran 41 TC 570 plakalı otomobil sürücüsü Aydın Ataç motor bölümünden kedi sesleri geldiğini duyunca aracı yol kenarına çekti. Bir süre motor bölümünde arama yapan Ataç, kediyi bulamayınca itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, araçta yavru kediyi aramalarına rağmen bulamayınca bu sefer aracını bir oto tamircisine götürdü. Burada aracın altında arama yapan tamirciler motorun iç kısımında yavru kediye ulaştılar. Yavru kediye süt içirildikten sonra sokağa bırakıldı.
Bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu oto tamircileri tarafından kurtarıldı.

Gölcük yolu Değirmendere ışıklarında otomobiliyle duran 41 TC 570 plakalı otomobil sürücüsü Aydın Ataç motor bölümünden kedi sesleri geldiğini duyunca aracı yol kenarına çekti. Bir süre motor bölümünde arama yapan Ataç, kediyi bulamayınca itfaiyeyi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, araçta yavru kediyi aramalarına rağmen bulamayınca bu sefer aracını bir oto tamircisine götürdü. Burada aracın altında arama yapan tamirciler motorun iç kısımında yavru kediye ulaştılar. Yavru kediye süt içirildikten sonra sokağa bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.