YAVRU TİMSAHA YEM OLMAYACAĞIZ

Spor 01.12.2017 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAVRU TİMSAHA YEM OLMAYACAĞIZ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, son çalışmasını bugün yapacak ve yarın Bursa’ya gidecek

SON PROVA BUGÜN YAPILACAK Üçüncü Lig’de ilk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala, 18 puanla 11. Sırada yer alan temsilcimiz Gölcükspor, son 2 haftada elde ettiği galibiyetlere gölge düşürmemek adına, Pazar günkü maçta Yavru Timsah’a yem olmak istemiyor. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, Pazar günü Bursa’da oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, son çalışmasını bugün yapacak ve yarın saat 11.00 da Bursa’ya hareket edecek. Kırmızı-Siyahlılar’da, kaleci İlyas Türengül ve Selim Dedekoç, cezaları nedeniyle, Emre Oral ise sakat olduğu için, maç kadrosunda yer alamayacaklar. Bursa’da Baia Hotel’de konaklayacak olan Gölcükspor’un, Bursa’da hafif bir ter antrenmanı yapması bekleniyor. Gölcükspor Yeşil Bursaspor maçını kazanarak, 2 maçlık galibiyet serisini 3 maça taşımak istiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, son çalışmasını bugün yapacak ve yarın Bursa’ya gidecek

SON PROVA BUGÜN YAPILACAK

Üçüncü Lig’de ilk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala, 18 puanla 11. Sırada yer alan temsilcimiz Gölcükspor, son 2 haftada elde ettiği galibiyetlere gölge düşürmemek adına, Pazar günkü maçta Yavru Timsah’a yem olmak istemiyor. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, Pazar günü Bursa’da oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, son çalışmasını bugün yapacak ve yarın saat 11.00 da Bursa’ya hareket edecek. Kırmızı-Siyahlılar’da, kaleci İlyas Türengül ve Selim Dedekoç, cezaları nedeniyle, Emre Oral ise sakat olduğu için, maç kadrosunda yer alamayacaklar. Bursa’da Baia Hotel’de konaklayacak olan Gölcükspor’un, Bursa’da hafif bir ter antrenmanı yapması bekleniyor. Gölcükspor Yeşil Bursaspor maçını kazanarak, 2 maçlık galibiyet serisini 3 maça taşımak istiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.