LASTİK İŞ
ismail

YAZ GELDİ SİNEKLER İÇİN ÖNLEM ALIN

Ekonomi 29.05.2019 - 09:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZ GELDİ SİNEKLER İÇİN ÖNLEM ALIN

Gölcük’ün genç ve dinamik esnaflarından Metin Kaplan, kışın cam balkon ve alüminyum üzerinde hizmet verirken, yazında evlere sinek girmemesi için sineklere karşı önlem alarak sineklik kapı üzerinde hizmet veriyor.

İlçemizin tanınmış ve başarılı genç esnaflarından Metin Kaplan bu yaz aylarında evleri sineklere karşı önlem için sineklik kapı ve cam yaptığını belirtti. Yazın sıcağında vatandaşlarımızın evinin içi serinlenmesi için kapı pencerelerini açıyorlar. Kapı ve pencerede sineklik olmadı mı sinekler açılan kapı ve pencereden içeri girerek insanları rahatsız ediyorlar. Bu sineklerden korunmak için her evin cam ve kapı sinekliğe ihtiyacı var. Bununda adresi ise Umut sinekliktir. Sineklere karşı önlem aldığını belirten Umut Sineklik işletmecisi Metin Kaplan şu açıklamada bulundu. Metin Kaplan; “ben yıllarca Cam balkon ve Alüminyum üzerinde çalıştım ve çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında son 5 yıldır yazın sineklerden korunmak için sineklik kapı ve sineklik cam çalışmalarımıza başladık. Tabi ki bizin için en önemli hizmetin kalitesi ve yapılan işin uzun ömürlü olmasıdır. Bu ilkelerle bu güne kadar halkımıza hizmet vererek işimizde büyük oranda tecrübe kazandık. Kışın Cam balkon işinde halkımıza hizmet verirken yazın sıcak aylarında hepimiz için ve hepimizi en çok rahatsız eden sineklerin evlere girmesini önlemek için Gölcük Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı No – 236 da bulunan iş yerimizde halkımıza sineklik hizmetini 5 yıldır devam ediyoruz. Bu güne kadar yaptığımız hizmette yaptığımız işlerin kaliteli ve uzun ömürlü olması müşterilerimizin memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Biz ekip olarak kaliteli hizmetlerimizi daima devam ettireceğiz” şeklinde ifade etti.      Fahri Haner
Gölcük’ün genç ve dinamik esnaflarından Metin Kaplan, kışın cam balkon ve alüminyum üzerinde hizmet verirken, yazında evlere sinek girmemesi için sineklere karşı önlem alarak sineklik kapı üzerinde hizmet veriyor.

İlçemizin tanınmış ve başarılı genç esnaflarından Metin Kaplan bu yaz aylarında evleri sineklere karşı önlem için sineklik kapı ve cam yaptığını belirtti. Yazın sıcağında vatandaşlarımızın evinin içi serinlenmesi için kapı pencerelerini açıyorlar. Kapı ve pencerede sineklik olmadı mı sinekler açılan kapı ve pencereden içeri girerek insanları rahatsız ediyorlar. Bu sineklerden korunmak için her evin cam ve kapı sinekliğe ihtiyacı var. Bununda adresi ise Umut sinekliktir. Sineklere karşı önlem aldığını belirten Umut Sineklik işletmecisi Metin Kaplan şu açıklamada bulundu.

Metin Kaplan; “ben yıllarca Cam balkon ve Alüminyum üzerinde çalıştım ve çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında son 5 yıldır yazın sineklerden korunmak için sineklik kapı ve sineklik cam çalışmalarımıza başladık. Tabi ki bizin için en önemli hizmetin kalitesi ve yapılan işin uzun ömürlü olmasıdır. Bu ilkelerle bu güne kadar halkımıza hizmet vererek işimizde büyük oranda tecrübe kazandık. Kışın Cam balkon işinde halkımıza hizmet verirken yazın sıcak aylarında hepimiz için ve hepimizi en çok rahatsız eden sineklerin evlere girmesini önlemek için Gölcük Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı No – 236 da bulunan iş yerimizde halkımıza sineklik hizmetini 5 yıldır devam ediyoruz. Bu güne kadar yaptığımız hizmette yaptığımız işlerin kaliteli ve uzun ömürlü olması müşterilerimizin memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Biz ekip olarak kaliteli hizmetlerimizi daima devam ettireceğiz” şeklinde ifade etti.

 

   Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.