YAZICI ''50 BİN KİTAP OKUNDU''

Eğitim 11.05.2016 - 17:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZICI ''50 BİN KİTAP OKUNDU''

Öğrencilerin ve velilerin kitap okuma alışkanlıkları kazanması için ve daha okuyan bir nesil yaratmak için Gölcük İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz yarışmasının finali KSO Dumlupınar Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Öğrencilerin ve velilerin kitap okuma alışkanlıkları kazanması için ve daha okuyan bir nesil yaratmak için Gölcük İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz  yarışmasının finali  KSO Dumlupınar Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Öğrencilerin ve velilerin kitap okuma alışkanlıklarını artırabilmesi için Gölcük İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz isimli yarışmanın 5'incisi Dumlupınar KSO Dumlupınar Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.  YAZICI  “50 BİN KİTAP OKUNDU” Düzenlenen yarışmanın ödül törenine katılan Kaymakam Adem Yazıcı “Bu yarışmamıza 2010–2011 yıllarında 632 anne ve öğrenci katılmıştı, 2011–2012 yıllarında 545 anne ve öğrenci, 2012–2013 yıllarında 437 anne ve öğrenci, 2013–2014 yıllarında 517 anne ve öğrenci katılırken bu yıl ise 510 anne ve öğrenci katıldı. Yaklaşık ellibin kitap okundu. İnşallah ilerleyen yarışmalarımızda bu sayılarımızı daha fazla yükselteceğiz. Toplumumuzun kitap okuması son derece güzel. Annelerinde bu doğrultuda çocuklarının yanında olması ise ayrıca bir keyif veriyor. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi, velilerimizi, jürimizi ve emeği geçen bütün herkesi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi. DAHA FAZLA KİTAP OKUNSUN İlkokul ve ortaokullar arasında yapılan yarışmanın ön elemesi 510 anne ve öğrencinin katılımıyla Barbaros İlkokulu'nda yapılmıştı. 5. Geleneksel yarışmanın ön elemesinin gerçekleştirilmesinin ardından  6 anne ve 6 öğrenci final yarışmasına kaldı. 5'incisi düzenlenen yarışmaya 2 Bin 641 öğrenci ve anne katıldı, toplam 47 Bin 720 kitap okundu. ANNE ÇOCUK YARIŞTI Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz isimli yarışmanın finaline Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Şube Müdürü Ahmet Şimşek, okul müdürleri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Yarışmada anne ve öğrencilere tek cevap hakkı ile sorular soruldu.  DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER  Annemle 'Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz' projesinde İlkokul ve ortaokullar arası yarışmada Rotterdam İlkokulundan Kerem Aydın annesi Fatma Aydın 1., Şirinköy İlkokulu Elif Yücel öğrenci Ceylin Yücel 2., Donanma İlkokulu Fatma Büdüş öğrenci Fatma Büdüş ise 3 oldular 2 ve 3'nün ödüllerini ise Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir tarafından verilirken Ortaokullar yarışmasında da 1. Atatürk Ortaokulu Nurhayat Binerbay-Nehir Cemre Binerbay,2.Cahit Külebi Ortaokulu, Dilek Eke-Cem Eke, 3. Kocatepe Ortaokulu Ummuhan Özişli-Nisanur Özişli ödüllerini kaymakam Adem yazıcı'dan aldılar.
Öğrencilerin ve velilerin kitap okuma alışkanlıkları kazanması için ve daha okuyan bir nesil yaratmak için Gölcük İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz yarışmasının finali KSO Dumlupınar Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Öğrencilerin ve velilerin kitap okuma alışkanlıkları kazanması için ve daha okuyan bir nesil yaratmak için Gölcük İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz  yarışmasının finali  KSO Dumlupınar Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Öğrencilerin ve velilerin kitap okuma alışkanlıklarını artırabilmesi için Gölcük İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz isimli yarışmanın 5'incisi Dumlupınar KSO Dumlupınar Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 
YAZICI  “50 BİN KİTAP OKUNDU”
Düzenlenen yarışmanın ödül törenine katılan Kaymakam Adem Yazıcı “Bu yarışmamıza 2010–2011 yıllarında 632 anne ve öğrenci katılmıştı, 2011–2012 yıllarında 545 anne ve öğrenci, 2012–2013 yıllarında 437 anne ve öğrenci, 2013–2014 yıllarında 517 anne ve öğrenci katılırken bu yıl ise 510 anne ve öğrenci katıldı. Yaklaşık ellibin kitap okundu. İnşallah ilerleyen yarışmalarımızda bu sayılarımızı daha fazla yükselteceğiz. Toplumumuzun kitap okuması son derece güzel. Annelerinde bu doğrultuda çocuklarının yanında olması ise ayrıca bir keyif veriyor. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi, velilerimizi, jürimizi ve emeği geçen bütün herkesi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA FAZLA KİTAP OKUNSUN
İlkokul ve ortaokullar arasında yapılan yarışmanın ön elemesi 510 anne ve öğrencinin katılımıyla Barbaros İlkokulu'nda yapılmıştı. 5. Geleneksel yarışmanın ön elemesinin gerçekleştirilmesinin ardından  6 anne ve 6 öğrenci final yarışmasına kaldı. 5'incisi düzenlenen yarışmaya 2 Bin 641 öğrenci ve anne katıldı, toplam 47 Bin 720 kitap okundu.
ANNE ÇOCUK YARIŞTI
Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz isimli yarışmanın finaline Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Şube Müdürü Ahmet Şimşek, okul müdürleri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Yarışmada anne ve öğrencilere tek cevap hakkı ile sorular soruldu.
 DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
 Annemle 'Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz' projesinde İlkokul ve ortaokullar arası yarışmada Rotterdam İlkokulundan Kerem Aydın annesi Fatma Aydın 1., Şirinköy İlkokulu Elif Yücel öğrenci Ceylin Yücel 2., Donanma İlkokulu Fatma Büdüş öğrenci Fatma Büdüş ise 3 oldular 2 ve 3'nün ödüllerini ise Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir tarafından verilirken Ortaokullar yarışmasında da 1. Atatürk Ortaokulu Nurhayat Binerbay-Nehir Cemre Binerbay,2.Cahit Külebi Ortaokulu, Dilek Eke-Cem Eke, 3. Kocatepe Ortaokulu Ummuhan Özişli-Nisanur Özişli ödüllerini kaymakam Adem yazıcı'dan aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.