YAZICI ''BAYRAMI HUZUR İÇİNDE GEÇİRELİM

16.07.2015 - 07:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZICI ''BAYRAMI HUZUR İÇİNDE GEÇİRELİM

Kaymakam Adem Yazıcı Ramazan bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Adem Yazıcı Ramazan Bayramı  nedeni ile bir mesaj yayınladı. Yazıcı "Huzur,Sağlık ve esenlik içerisinde idrak ettiğimiz Kutsal Ramazan Ayını geride bırakarak, toplumumuzda dostluk, kardeşlik, hoşgörü, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan değerlerin  en yoğun şekilde yaşandığı, mübarek Ramazan Bayramı'nı sevinç ve coşkuyla  erişmenin  mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayında sevgi ve  saygı, birlik ve  beraberlik , dostluk ve muhabbet  ikliminin devamı  için  Kurum ve Kuruluşlarımızla  İlçemizde  gerekli her türlü    çalışmalar  yapılmış , tedbirler alınmıştır . Milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği , tarihimizin  derinliklerinden  gelen ve yardımlaşma  geleneğinin en güzel örneğinin yaşandığı , aile büyüklerinin ziyaret edilip gönüllerinin alındığı,  yetimlerin ve  çocukların  mutlu edildiği,  küslerin barıştırıldığı,  muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı   böylesine önemli günlerin   insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan  Bayramını gönülden tebrik ediyor , hayırlara vesile olmasını  diliyor,   selam ,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
Kaymakam Adem Yazıcı Ramazan bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Adem Yazıcı Ramazan Bayramı  nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Yazıcı "Huzur,Sağlık ve esenlik içerisinde idrak ettiğimiz Kutsal Ramazan Ayını geride bırakarak, toplumumuzda dostluk, kardeşlik, hoşgörü, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan değerlerin  en yoğun şekilde yaşandığı, mübarek Ramazan Bayramı'nı sevinç ve coşkuyla  erişmenin  mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ramazan ayında sevgi ve  saygı, birlik ve  beraberlik , dostluk ve muhabbet  ikliminin devamı  için  Kurum ve Kuruluşlarımızla  İlçemizde  gerekli her türlü    çalışmalar  yapılmış , tedbirler alınmıştır .

Milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği , tarihimizin  derinliklerinden  gelen ve yardımlaşma  geleneğinin en güzel örneğinin yaşandığı , aile büyüklerinin ziyaret edilip gönüllerinin alındığı,  yetimlerin ve  çocukların  mutlu edildiği,  küslerin barıştırıldığı,  muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı   böylesine önemli günlerin   insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan  Bayramını gönülden tebrik ediyor , hayırlara vesile olmasını  diliyor,   selam ,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.