YAZICI'DAN AK PARTİYE VEDA ZİYARETİ

Gündem 14.12.2016 - 13:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZICI'DAN AK PARTİYE VEDA ZİYARETİ

İlçemizde veda ziyaretlerine devam eden Kaymakamımız Adem Yazıcı Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatına da veda ziyareti gerçekleştirdi.

İlçemizin sevilen Kaymakamı Adem Yazıcı, 15 aralık itibarı ile yeni tayin olduğu Sakarya Arifiye'de görevine başlayacak. Görev süresinin tamamlanması nedeniyle veda ziyaretlerine devam eden Yazıcı, bugün Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, Ak Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri ile teşkilat mensupları da ziyarette hazır bulundu. Yazıcı, Gölcük ve Gölcük halkını unutmayacağını, Gölcük'teki sevgi ve saygıyı hep hatırlayacağını ifade etti. Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp'de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.
İlçemizde veda ziyaretlerine devam eden Kaymakamımız Adem Yazıcı Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatına da veda ziyareti gerçekleştirdi.

İlçemizin sevilen Kaymakamı Adem Yazıcı, 15 aralık itibarı ile yeni tayin olduğu Sakarya Arifiye'de görevine başlayacak. Görev süresinin tamamlanması nedeniyle veda ziyaretlerine devam eden Yazıcı, bugün Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatını da ziyaret etti.

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, Ak Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri ile teşkilat mensupları da ziyarette hazır bulundu.

Yazıcı, Gölcük ve Gölcük halkını unutmayacağını, Gölcük'teki sevgi ve saygıyı hep hatırlayacağını ifade etti. Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp'de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.