YAZICI ''DEPREM SONRASI TÜM OKULLAR YENİLENDİ''

Eğitim 09.09.2016 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZICI ''DEPREM SONRASI TÜM OKULLAR YENİLENDİ''

Kaymakam Adem Yazıcı, İlçemizde devam eden eğitim yatırımlarını gezdi. Kaymakam Yazıcı “Cumhuriyet İlkokulu ve Ulaşlı Gölcük Anadolu Lisesi inşaatlarında ihale işlemlerinin tamamlanma aşamasına gelindi. 2016 yılı içerisinde başlayacak olan bu okullarımızın da 2017 yılı içerisinde bu bitirilerek hizmete alınmasıyla Gölcüğümüzde hemen hemen deprem sonrası yenilenmemiş kritik eğitim yuvası kalmayacak”dedi.

Kaymakam Adem yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek ilçemizde yapımı devam eden eğitim kurumlarını gezdi.  YENİ OKULLARIMIZ TAMAMLANIYOR İlçemizin gerek TEOG gerekse LYS sınavlarında bu yıl yine İl'de derece yaptığını, kaliteli eğitime giden yolun bir büyük ve ortak çalışmanın sonucu ortaya çıktığını ifade eden Kaymakam Yazıcı, “Son beş yılda özellikle İlçemizin eğitimde aldığı büyük yatırımlar neticesinde çok önemli mesafe kat etti. İlçemiz bu manada çok şanslı, halihazırda 7 eğitim yatırımının (Şehit Cengiz Topel İlkokulu, 2.Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Piyale Paşa İlkokulu, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Fen Lisesi Pansiyonu) inşaatlarının hızla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunlardan bir kaçının tamamlanarak hizmete alınacak Diğer eğitim kurumlarımız ise  2017 yılı içerisinde tamamlanacak”şeklinde konuştu. DEPREM SONRASI TÜM OKULLAR YENİLENDİ Kaymakam Yazıcı “Cumhuriyet İlkokulu ve Ulaşlı Gölcük Anadolu Lisesi inşaatlarında ihale işlemlerinin tamamlanma aşamasına gelindi. 2016 yılı içerisinde başlayacak olan bu okullarımızın da 2017 yılı içerisinde bu bitirilerek hizmete alınmasıyla Gölcüğümüzde hemen hemen deprem sonrası yenilenmemiş kritik eğitim yuvası kalmayacak”dedi. KALİTELİ EĞİTİM Yazıcı “Geleceğimizin kaliteli, kişilikli, kimlikli, yüreği, gönlü vatan, bayrak sevgisiyle kaplanmış, milli ve manevi bağları güçlü nesillerin yetişmesi doğrultusunda devletimizin çok güçlü imkanlarının Gölcük'te hayat bulmasının çok sevindirici. Bundan sonra bize düşen görevin bu yapılarda kaliteli eğitim vermeye devam etmek” olduğunu ifade etti. BAŞARILA DİLİYORUM Kaymakam Yazıcı “2016-2017 eğitim-öğretim dönemi için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Sorunsuz bir eğitim yılı geçirmek için gereken tüm tedbir ve planlamalarımız yapıldı. Bu vesileyle tüm öğretmen öğrenci ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.    
Kaymakam Adem Yazıcı, İlçemizde devam eden eğitim yatırımlarını gezdi. Kaymakam Yazıcı “Cumhuriyet İlkokulu ve Ulaşlı Gölcük Anadolu Lisesi inşaatlarında ihale işlemlerinin tamamlanma aşamasına gelindi. 2016 yılı içerisinde başlayacak olan bu okullarımızın da 2017 yılı içerisinde bu bitirilerek hizmete alınmasıyla Gölcüğümüzde hemen hemen deprem sonrası yenilenmemiş kritik eğitim yuvası kalmayacak”dedi.

Kaymakam Adem yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek ilçemizde yapımı devam eden eğitim kurumlarını gezdi. 

YENİ OKULLARIMIZ TAMAMLANIYOR
İlçemizin gerek TEOG gerekse LYS sınavlarında bu yıl yine İl'de derece yaptığını, kaliteli eğitime giden yolun bir büyük ve ortak çalışmanın sonucu ortaya çıktığını ifade eden Kaymakam Yazıcı, “Son beş yılda özellikle İlçemizin eğitimde aldığı büyük yatırımlar neticesinde çok önemli mesafe kat etti. İlçemiz bu manada çok şanslı, halihazırda 7 eğitim yatırımının (Şehit Cengiz Topel İlkokulu, 2.Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Piyale Paşa İlkokulu, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Fen Lisesi Pansiyonu) inşaatlarının hızla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunlardan bir kaçının tamamlanarak hizmete alınacak Diğer eğitim kurumlarımız ise  2017 yılı içerisinde tamamlanacak”şeklinde konuştu.

DEPREM SONRASI TÜM OKULLAR YENİLENDİ
Kaymakam Yazıcı “Cumhuriyet İlkokulu ve Ulaşlı Gölcük Anadolu Lisesi inşaatlarında ihale işlemlerinin tamamlanma aşamasına gelindi. 2016 yılı içerisinde başlayacak olan bu okullarımızın da 2017 yılı içerisinde bu bitirilerek hizmete alınmasıyla Gölcüğümüzde hemen hemen deprem sonrası yenilenmemiş kritik eğitim yuvası kalmayacak”dedi.

KALİTELİ EĞİTİM
Yazıcı “Geleceğimizin kaliteli, kişilikli, kimlikli, yüreği, gönlü vatan, bayrak sevgisiyle kaplanmış, milli ve manevi bağları güçlü nesillerin yetişmesi doğrultusunda devletimizin çok güçlü imkanlarının Gölcük'te hayat bulmasının çok sevindirici. Bundan sonra bize düşen görevin bu yapılarda kaliteli eğitim vermeye devam etmek” olduğunu ifade etti.

BAŞARILA DİLİYORUM
Kaymakam Yazıcı “2016-2017 eğitim-öğretim dönemi için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Sorunsuz bir eğitim yılı geçirmek için gereken tüm tedbir ve planlamalarımız yapıldı. Bu vesileyle tüm öğretmen öğrenci ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.