LASTİK İŞ

YAZICI "GELİN BİRLİK OLALIM"

Gündem 09.04.2016 - 14:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZICI "GELİN BİRLİK OLALIM"

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Sönmez, bu yıl Kutlu Doğum etkinliklerinin 'Gelin Birlik Olalım' çağrısıyla, 'Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet' temalı olacağını açıklamıştı. İlçemizde Kutlu doğum haftası nedeni ile Anıt Parkta 500 gül dağıtıldı.

Kutlu Doğum Haftasının 2011 yılından bu yana farklı temalarla maya devam ediyor. Bu yıl Gelin birlik olalım çağrısı ile kutlanacak. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Anıt parkta 500 gül dağıtarak vatandaşları kutlu doğum haftası etkinliklerine davet etti. MERHAMETSİZLİK ARTTI İlçe Müftüsü Yazıcı “ "İnsanlığı yüceltmek için, insanlığı diriltmek için, insanlığı yaşatmak için gelin birlik olalım çağrısında bulunacağız. Bu çağrımız öncelikle bütün insanlığa, sevgili Peygamberimizin insanlığa çağrısını kutlu doğum ikliminde yenilemeye çalışacağız. 2011 yılında Hz. Peygamber ve merhamet eğitimi üzerinde durduk. Bizim için çok önemli bir kavramdı, önemli kavram olmaya devam ediyor. Merhamet, merhamet, merhamet demeye devam etmemiz gerekiyor. Biz 2011 yılında Hz. Peygamber ve merhamet dedik ama o günden bu güne üzülerek belirteyim coğrafyamızda merhametsizlikler arttı. Bütün dünyada merhamete olan ihtiyacı çok daha fazla arttı. Daha sonra insan onuru üzerinde durduk. Çünkü yeryüzünde insan onurunu kaybettiği zaman, sevgili Peygamberimizin insanlığa getirdiği bütün değerleri de kaybetmiş oluruz” diye konuştu.  KONFERANSA DAVET Yazıcı “17 Nisan Pazar günü saat 10.30'da Kongre sarayında Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, Hazreti Peygamberin Hayatından birlik ve beraberlik örnekleri verecek. Tüm halkımızı bu etkinliğe bekliyoruz” dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Sönmez, bu yıl Kutlu Doğum etkinliklerinin 'Gelin Birlik Olalım' çağrısıyla, 'Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet' temalı olacağını açıklamıştı. İlçemizde Kutlu doğum haftası nedeni ile Anıt Parkta 500 gül dağıtıldı.

Kutlu Doğum Haftasının 2011 yılından bu yana farklı temalarla maya devam ediyor. Bu yıl Gelin birlik olalım çağrısı ile kutlanacak. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Anıt parkta 500 gül dağıtarak vatandaşları kutlu doğum haftası etkinliklerine davet etti.

MERHAMETSİZLİK ARTTI
İlçe Müftüsü Yazıcı “ "İnsanlığı yüceltmek için, insanlığı diriltmek için, insanlığı yaşatmak için gelin birlik olalım çağrısında bulunacağız. Bu çağrımız öncelikle bütün insanlığa, sevgili Peygamberimizin insanlığa çağrısını kutlu doğum ikliminde yenilemeye çalışacağız. 2011 yılında Hz. Peygamber ve merhamet eğitimi üzerinde durduk. Bizim için çok önemli bir kavramdı, önemli kavram olmaya devam ediyor. Merhamet, merhamet, merhamet demeye devam etmemiz gerekiyor. Biz 2011 yılında Hz. Peygamber ve merhamet dedik ama o günden bu güne üzülerek belirteyim coğrafyamızda merhametsizlikler arttı. Bütün dünyada merhamete olan ihtiyacı çok daha fazla arttı. Daha sonra insan onuru üzerinde durduk. Çünkü yeryüzünde insan onurunu kaybettiği zaman, sevgili Peygamberimizin insanlığa getirdiği bütün değerleri de kaybetmiş oluruz” diye konuştu. 

KONFERANSA DAVET
Yazıcı “17 Nisan Pazar günü saat 10.30'da Kongre sarayında Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, Hazreti Peygamberin Hayatından birlik ve beraberlik örnekleri verecek. Tüm halkımızı bu etkinliğe bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.