LASTİK İŞ

YAZICI, İLK YUVAMIZ OKULLARIMIZ"

Eğitim 09.06.2015 - 22:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZICI, İLK YUVAMIZ OKULLARIMIZ"

Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Yunus Emre Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Yunus Emre Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.  Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Yunus Emre Anaokulu'nu ziyaret etti. Öğrencileri derste ziyaret eden Kaymakam Yazıcı okulda ki çalışmaları yerinde inceledi. Öğrencilerin dersine katılan Kaymakam Yazıcı sınıf öğretmeni Esra Akkoyun ve okul müdürü Songül Bayraktar'dan bilgi aldı. Kaymakam Yazıcı'yla sohbet eden öğrenciler okulda öğrendikleri şarkıları söyledi.  "İLK YUVAMIZ OKULLARIMIZ" Okulun yeni olmasına rağmen eğitim ve öğretimin çok başarılı geçtiğini ifade eden Kaymakam Yazıcı okulun eksikliklerin tamamlandığını belirtti. Kaymakam Yazıcı dah sonra okulda iletişim ve çocuk eğitimi alan velileri ziyaret etti. Yazıcı "Okullarımız için ikinci yuvamız diyoruz. Ama benim için ilk yuva okullar. Bizim 'Anne ve çocuk okula' projemiz var. Bu projeyi aslında sizler burada gerçekleştiriyorsunuz. Az önce çocuklarımızın dersine katıldım, öğretmenlerimiz çok güzel yetiştirmiş, okulumuzun da önemli bir eksikliği yok. Ben okulumuza ilgi gösterdiğiniz için çocuklarınızla birlikte eğitimin bir parçası olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum" dedi. 
Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Yunus Emre Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.
Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Yunus Emre Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. 
Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Yunus Emre Anaokulu'nu ziyaret etti. Öğrencileri derste ziyaret eden Kaymakam Yazıcı okulda ki çalışmaları yerinde inceledi. Öğrencilerin dersine katılan Kaymakam Yazıcı sınıf öğretmeni Esra Akkoyun ve okul müdürü Songül Bayraktar'dan bilgi aldı. Kaymakam Yazıcı'yla sohbet eden öğrenciler okulda öğrendikleri şarkıları söyledi. 
"İLK YUVAMIZ OKULLARIMIZ"
Okulun yeni olmasına rağmen eğitim ve öğretimin çok başarılı geçtiğini ifade eden Kaymakam Yazıcı okulun eksikliklerin tamamlandığını belirtti. Kaymakam Yazıcı dah sonra okulda iletişim ve çocuk eğitimi alan velileri ziyaret etti. Yazıcı "Okullarımız için ikinci yuvamız diyoruz. Ama benim için ilk yuva okullar. Bizim 'Anne ve çocuk okula' projemiz var. Bu projeyi aslında sizler burada gerçekleştiriyorsunuz. Az önce çocuklarımızın dersine katıldım, öğretmenlerimiz çok güzel yetiştirmiş, okulumuzun da önemli bir eksikliği yok. Ben okulumuza ilgi gösterdiğiniz için çocuklarınızla birlikte eğitimin bir parçası olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.