LASTİK İŞ

YAZICI “TEMAD ÖNEMLİ BİR DERNEK”

30.07.2015 - 19:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZICI “TEMAD ÖNEMLİ BİR DERNEK”

Kaymakam Adem yazıcı TEMADÎı ziyaret etti. Yazıcı “TEMAD ilçemizin en önemli kurumlarından birisi. TEMAD yönetimine Saraylı Çocuk yuvasında kalan çocuklarımıza verdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi.

TEMAD ÖNEMLİ DERNEK Kaymakam Adem Yazıcı, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine teşekkür ziyaretti yaptı. Yazıcı “TEMAD ilçemizin en önemli derneklerinden birisi. Aktif olarak çalışmalarına devam ediyorlar. Özellikle Saraylı çocuk yuvasındaki çocuklarımızla yakından ilgilneniyorlar. Çocukların istekleri üzerine yuvaya televizyon için anten düzeneği yaptırdılar. Çocuklarımızı önemli günlerde unutmayın yemeğe götürdüğünüz için çocukların adına tekrar teşekkür ediyorum”dedi. Kaymakam Adem Yazıcı diğer hemşeri derneklerininde TEMAD’ı örnek alması gerektiğini vurguladı. Yazıcı “TEMAD her yıl 10 çocuğumuza eğitimi için burs veriyor. Bence n önemliside bu. İlçemizde bulunan 12- 13 tane hemşeri dernekleri var. Onlarda kendi bünyesinde bulunan çocuklarımıza burs verse. Yılda ikiyüz çocuğumuz daha rahat okur. Devletimiz imkanı olmayan çocuklarımıza destek oluyor. Ama burs alırlarsa biraz daha rahat okurlar“dedi.   ŞEHİT HABERLERİ ÜZÜYOR Kaymakam Yazıcı “Ülkemizde son günlerde yaşanan acı olayral hepimizi üzüyor. Hain silahlar Askerimize, polisimizie değil sadece ülkemize sıkılıyor. Bu Ülke hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum”dedi.   BU ÜLKE BİZİM TEMAD Başkanı Temad Başkanı Bekir Tülü “Bu topraklar hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız. Bizlerin gideceği ne başka vatan nede başka topraklar var. Bu Ülke hepimizin. Şehitlerimiz için çok üzgünüz. Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür deriz. Biz TEMAD olarak İlçemizde okuyan öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz. Saraylı Çocukyuvasında kalan çocukjlarımızla ilgilenmek dernek olarak bizi mutlu ediyor”dedi.
Kaymakam Adem yazıcı TEMADÎı ziyaret etti. Yazıcı “TEMAD ilçemizin en önemli kurumlarından birisi. TEMAD yönetimine Saraylı Çocuk yuvasında kalan çocuklarımıza verdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi.

TEMAD ÖNEMLİ DERNEK

Kaymakam Adem Yazıcı, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine teşekkür ziyaretti yaptı. Yazıcı “TEMAD ilçemizin en önemli derneklerinden birisi. Aktif olarak çalışmalarına devam ediyorlar. Özellikle Saraylı çocuk yuvasındaki çocuklarımızla yakından ilgilneniyorlar. Çocukların istekleri üzerine yuvaya televizyon için anten düzeneği yaptırdılar. Çocuklarımızı önemli günlerde unutmayın yemeğe götürdüğünüz için çocukların adına tekrar teşekkür ediyorum”dedi.

Kaymakam Adem Yazıcı diğer hemşeri derneklerininde TEMAD’ı örnek alması gerektiğini vurguladı. Yazıcı “TEMAD her yıl 10 çocuğumuza eğitimi için burs veriyor. Bence n önemliside bu. İlçemizde bulunan 12- 13 tane hemşeri dernekleri var. Onlarda kendi bünyesinde bulunan çocuklarımıza burs verse. Yılda ikiyüz çocuğumuz daha rahat okur. Devletimiz imkanı olmayan çocuklarımıza destek oluyor. Ama burs alırlarsa biraz daha rahat okurlar“dedi.

 

ŞEHİT HABERLERİ ÜZÜYOR

Kaymakam Yazıcı “Ülkemizde son günlerde yaşanan acı olayral hepimizi üzüyor. Hain silahlar Askerimize, polisimizie değil sadece ülkemize sıkılıyor. Bu Ülke hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum”dedi.

 

BU ÜLKE BİZİM

TEMAD Başkanı Temad Başkanı Bekir Tülü “Bu topraklar hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız. Bizlerin gideceği ne başka vatan nede başka topraklar var. Bu Ülke hepimizin. Şehitlerimiz için çok üzgünüz. Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür deriz. Biz TEMAD olarak İlçemizde okuyan öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz. Saraylı Çocukyuvasında kalan çocukjlarımızla ilgilenmek dernek olarak bizi mutlu ediyor”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.