YAZICI'YA HÜZÜNLÜ VEDA

Gölcük 12.12.2016 - 08:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZICI'YA HÜZÜNLÜ VEDA

İçişleri Kararnamesiyle, tayini Sakarya'nın Arifiye ilçesine çıkan Kaymakam Yazıcı'yı, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kaymakam Adem Yazıcı, “Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği ilçemiz için bir değer. Tüm yönetime verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşte Gölcük'ü sizler ve sizler güzel insanların yaşadığı bir ilçe olduğu için çok seviyorum. 6.5 yıl boyunca sizlerle her zaman iyi ilişkiler içinde, sizlere yardımcı olmaya çalıştım. Yeri geldi siz bana rehber oldunuz, yeri geldi ben size rehber oldum. Ama ben burada sizlerden gördüğüm yakın ilgi ve seviyeli ilişkiyi bugüne kadar hiçbir yerde göremedim bu anlamda, hepinize ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana varsa gani gani helal olsun. Dernek çalışmalarınıza aynı şekilde devam edin” diyerek duygusal bir konuşma yaptı. Dernek Başkanı lütfü Yılmaz ve dernek yöneticileri bu güne kadar derneğe ve İlçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dilerken zaman zaman hüzünlü anlar yaşandı.
İçişleri Kararnamesiyle, tayini Sakarya'nın Arifiye ilçesine çıkan Kaymakam Yazıcı'yı, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kaymakam Adem Yazıcı, “Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği ilçemiz için bir değer. Tüm yönetime verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşte Gölcük'ü sizler ve sizler güzel insanların yaşadığı bir ilçe olduğu için çok seviyorum. 6.5 yıl boyunca sizlerle her zaman iyi ilişkiler içinde, sizlere yardımcı olmaya çalıştım. Yeri geldi siz bana rehber oldunuz, yeri geldi ben size rehber oldum. Ama ben burada sizlerden gördüğüm yakın ilgi ve seviyeli ilişkiyi bugüne kadar hiçbir yerde göremedim bu anlamda, hepinize ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana varsa gani gani helal olsun. Dernek çalışmalarınıza aynı şekilde devam edin” diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
Dernek Başkanı lütfü Yılmaz ve dernek yöneticileri bu güne kadar derneğe ve İlçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dilerken zaman zaman hüzünlü anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.