LASTİK İŞ

YAZIN SİNEK KIŞIN LAĞIM SULARI BASIYOR

Gölcük 26.09.2018 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZIN SİNEK KIŞIN LAĞIM SULARI BASIYOR

Gölcük Şehitler Mahallesi 382. Sokakta bulunan dere yazın sinek üreterek mahalle halkı rahatsız ediyor. Aynı zamanda kışında logarlar taşıyor lağım suları sokak ve caddeleri basıyor.

Gölcük Şehitler Mahallesi 382. Sokak ikamet eden mahalle sakinleri yağan yağmurlardan dolayı ayrı bir sıkıntı ve yazın dereden dolayı çoğalan sineklerden dolayı ayrı bir sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek yetkililere sitem ettiler. Sitemlerini dile getiren Mahalle Sakinlerinden Necati Duru; “bizler yıllardır 382. Sokakta ikamet ediyoruz. Bizler bu sokakta çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu sıkıntıları giderilmesi için yetkililerimize bildirdik. Ama ilgilenen olmadı. Bu sokakta yapılan alt yapının yetersiz kalmasından dolayı yağan yağmur suları lağımla birlikte logarlardan dışarı taşıyor. Bunun önlemi için yetkililerimize bildirdik ama ilgilenen olmadı. Aynı zamanda yine en büyük yaşadığımız sıkıntı ise özellikle yaz aylarında bu sokakta bulunan dere çok sinek üretiyor. Bu sineklerden dolayı çok sıkıntı çekiyoruz. Defalarca gerekli yetkililerimizle bunu paylaştık. Aman uzun süreden beri ilgilenen olmadı. Biz mahalleliler olarak buradan yetkililerimize sesleniyoruz. Yaşadığımız bu sıkıntılarının giderilmesi için duyarlı olmalarını bekliyoruz” şeklinde sitemlerini dile getirdiler. Fahri Haner   
Gölcük Şehitler Mahallesi 382. Sokakta bulunan dere yazın sinek üreterek mahalle halkı rahatsız ediyor. Aynı zamanda kışında logarlar taşıyor lağım suları sokak ve caddeleri basıyor.

Gölcük Şehitler Mahallesi 382. Sokak ikamet eden mahalle sakinleri yağan yağmurlardan dolayı ayrı bir sıkıntı ve yazın dereden dolayı çoğalan sineklerden dolayı ayrı bir sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek yetkililere sitem ettiler. Sitemlerini dile getiren Mahalle Sakinlerinden Necati Duru; “bizler yıllardır 382. Sokakta ikamet ediyoruz. Bizler bu sokakta çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu sıkıntıları giderilmesi için yetkililerimize bildirdik. Ama ilgilenen olmadı. Bu sokakta yapılan alt yapının yetersiz kalmasından dolayı yağan yağmur suları lağımla birlikte logarlardan dışarı taşıyor. Bunun önlemi için yetkililerimize bildirdik ama ilgilenen olmadı. Aynı zamanda yine en büyük yaşadığımız sıkıntı ise özellikle yaz aylarında bu sokakta bulunan dere çok sinek üretiyor. Bu sineklerden dolayı çok sıkıntı çekiyoruz. Defalarca gerekli yetkililerimizle bunu paylaştık. Aman uzun süreden beri ilgilenen olmadı. Biz mahalleliler olarak buradan yetkililerimize sesleniyoruz. Yaşadığımız bu sıkıntılarının giderilmesi için duyarlı olmalarını bekliyoruz” şeklinde sitemlerini dile getirdiler.
Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.