LASTİK İŞ
ismail

YAZA MERHABA KONSERİ

22.05.2017 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZA MERHABA KONSERİ

Gölcük kültür dernekleri Platformu ile Değiremdere Musiki Derneği birlikte Değirmendere yüzbaşılar anfi tiyatroda yaza merhaba konseri düzenlediler.

Gölcük kültür dernekleri Platformu ile Değiremdere Musiki Derneği birlikte Değirmendere yüzbaşılar anfi tiyatroda yaza merhaba konseri düzenlediler. Konsere Kaymakam Mustafa Altıntaş, Dernekler Platformu dönem başkanı Bülent Denlikol, Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk Değiremndere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demrikesen,  dernekler platformuna üye dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Anfi tiyatroda yaza merhaba diyen Değiremdereliler gönüllerince eğlenirken Başkan Denlikol konsere Yaza merhaba konserine katılanlara teşekkür etti.  GENÇLERİ MÜZİĞE YÖNLENDİRMELİYİZ Kaymakam Mustafa Altıntaş “Bu tür etkinlikleri kavaklı sahilinde, Gölcük Anıtpark meydanında ve Değirmedere Çınarlık meydanında en az on beş günde bir yapmalıyız. gençlerimizi kötü alışkanlıklar yerine müziğe yönlendirmeliyiz” dedi.
Gölcük kültür dernekleri Platformu ile Değiremdere Musiki Derneği birlikte Değirmendere yüzbaşılar anfi tiyatroda yaza merhaba konseri düzenlediler.

Gölcük kültür dernekleri Platformu ile Değiremdere Musiki Derneği birlikte Değirmendere yüzbaşılar anfi tiyatroda yaza merhaba konseri düzenlediler. Konsere Kaymakam Mustafa Altıntaş, Dernekler Platformu dönem başkanı Bülent Denlikol, Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk Değiremndere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demrikesen,  dernekler platformuna üye dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Anfi tiyatroda yaza merhaba diyen Değiremdereliler gönüllerince eğlenirken Başkan Denlikol konsere Yaza merhaba konserine katılanlara teşekkür etti. 
GENÇLERİ MÜZİĞE YÖNLENDİRMELİYİZ
Kaymakam Mustafa Altıntaş “Bu tür etkinlikleri kavaklı sahilinde, Gölcük Anıtpark meydanında ve Değirmedere Çınarlık meydanında en az on beş günde bir yapmalıyız. gençlerimizi kötü alışkanlıklar yerine müziğe yönlendirmeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.