LASTİK İŞ

YAZA VEDA KONSERİNE İLGİ BÜYÜK OLDU

26.09.2017 - 11:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZA VEDA KONSERİNE İLGİ BÜYÜK OLDU

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi korosu aylardan beri yaptıkları provalardan sonra sonbahar konseri düzenledi. Daha önce yapılması planlanan konser yağış nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Değirmendere Yüzbaşılar Uğur Mumcu Amfitiyatro'da geçtiğimiz hafta sonunda konser gerçekleştirildi.

ADD Türk Sanat Müziği korosu verdiği açık hava konseri ile izleyicilerin adeta ruhlara hitap ederek güzel bir gece geçirmelerini sağladı. Şef Gülçin Çobanoğlu yönetimindeki koronun sazendeleri olarak; Kanun'da Fazıl Özen, Klavye'de Metin Okutan, Kemanlarda Yiğit Çağlayan ve Mete Kavcı, Udlarda Caner temizer ve Kenan Engin, Ritm sazlarda Melek İnan ve Güray Göbekçioğlu görev yaptılar. Konserin ilk bölümünde koro Türk sanat müziğinin sevilen eserleri “Aşkın kanununu yazsam yeniden”, “Oyun bitti” ve “İçin için yanıyor” şarkılarını seslendirdiler. Daha sonra Hale Özçakmak Ekit “Rüya olan gözlerin”, Mehmet Ali Gözden “Mor erguvanlar”, Oktay Seçer “Öperek uyandırdım” eserlerini seslendirdi. ŞİİR OKUNDU Koronun seslendirdiği “Gönül penceresinden ansızın bakıp geçti ve “Muhabbet bağı” eserlerinden sonra Bahadır Açıkbaş “Tadı yok sensiz geçen ne baharın ne yazın”, Cemil Yunak “Sensiz”, Metin Okutan “Sevdi gönlüm” eserlerini seslendirdi. Daha sonra koro “Yıldızların altında” şarkısını hep birlikte söyledi. Bu bölümde klavyede görev yapan Metin Okutan'ın okuduğu şiir izleyicilerin büyük ilgisini çekti. SON BÖLÜM Konserin son bölümünde Beyhan Çıkrıkçıoğlu “Hatırla Sevgili”, Nazan Karaman “Güzel bir göz beni attı”, Sıdıka Kocaman “Kalbimdeki deniz”, Caner Temizer “Bu şarkı bitmesin”, şef Gülçin Çobanoğlu “Sevdikçe seni” şarkılarını söylediler. Daha sonra koro “Gizli aşk bu söyleyemem kimseye”, “Kız sen İstanbul'un neresindensin?”, “İnleyen nameler ruhumu sardı”, “Aşkım bahardı” ve “Beyoğlu'nda gezersin” şarkılarını hep birlikte seslendirdi. İZMİR MARŞI İLE KAPANIŞ Konserin sonunda ellerinde Atatürk bayraklarını alan izleyicilerin koro ile birlikte İzmir marşını yüksek sesle ve coşkuyla söylemesinin ardından konser sona erdi. Konserin sonunda ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak böylesine güzel ve başarılı bir konser icra ettikleri nedeniyle koro adına şef Gülçin Çobanoğlu'na çiçek takdim etti. 
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi korosu aylardan beri yaptıkları provalardan sonra sonbahar konseri düzenledi. Daha önce yapılması planlanan konser yağış nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Değirmendere Yüzbaşılar Uğur Mumcu Amfitiyatro'da geçtiğimiz hafta sonunda konser gerçekleştirildi.

ADD Türk Sanat Müziği korosu verdiği açık hava konseri ile izleyicilerin adeta ruhlara hitap ederek güzel bir gece geçirmelerini sağladı.
Şef Gülçin Çobanoğlu yönetimindeki koronun sazendeleri olarak; Kanun'da Fazıl Özen, Klavye'de Metin Okutan, Kemanlarda Yiğit Çağlayan ve Mete Kavcı, Udlarda Caner temizer ve Kenan Engin, Ritm sazlarda Melek İnan ve Güray Göbekçioğlu görev yaptılar.
Konserin ilk bölümünde koro Türk sanat müziğinin sevilen eserleri “Aşkın kanununu yazsam yeniden”, “Oyun bitti” ve “İçin için yanıyor” şarkılarını seslendirdiler. Daha sonra Hale Özçakmak Ekit “Rüya olan gözlerin”, Mehmet Ali Gözden “Mor erguvanlar”, Oktay Seçer “Öperek uyandırdım” eserlerini seslendirdi.
ŞİİR OKUNDU
Koronun seslendirdiği “Gönül penceresinden ansızın bakıp geçti ve “Muhabbet bağı” eserlerinden sonra Bahadır Açıkbaş “Tadı yok sensiz geçen ne baharın ne yazın”, Cemil Yunak “Sensiz”, Metin Okutan “Sevdi gönlüm” eserlerini seslendirdi. Daha sonra koro “Yıldızların altında” şarkısını hep birlikte söyledi. Bu bölümde klavyede görev yapan Metin Okutan'ın okuduğu şiir izleyicilerin büyük ilgisini çekti.
SON BÖLÜM
Konserin son bölümünde Beyhan Çıkrıkçıoğlu “Hatırla Sevgili”, Nazan Karaman “Güzel bir göz beni attı”, Sıdıka Kocaman “Kalbimdeki deniz”, Caner Temizer “Bu şarkı bitmesin”, şef Gülçin Çobanoğlu “Sevdikçe seni” şarkılarını söylediler. Daha sonra koro “Gizli aşk bu söyleyemem kimseye”, “Kız sen İstanbul'un neresindensin?”, “İnleyen nameler ruhumu sardı”, “Aşkım bahardı” ve “Beyoğlu'nda gezersin” şarkılarını hep birlikte seslendirdi.
İZMİR MARŞI İLE KAPANIŞ
Konserin sonunda ellerinde Atatürk bayraklarını alan izleyicilerin koro ile birlikte İzmir marşını yüksek sesle ve coşkuyla söylemesinin ardından konser sona erdi. Konserin sonunda ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak böylesine güzel ve başarılı bir konser icra ettikleri nedeniyle koro adına şef Gülçin Çobanoğlu'na çiçek takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.