LASTİK İŞ
ismail

YAZLIK'A MAHALLE KONAĞI

Gölcük 08.10.2015 - 16:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZLIK'A MAHALLE KONAĞI

Gölcük Belediyesi Yazlık Mahalle Konağı Çok Amaçlı Hizmet Verecek

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi 345 Ada 1 Parselde hızla ilerliyor.   Gölcük Belediyesi Yazlık Mahalle Konağı projesi bitirildiğinde içerisinde Muhtarlık Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Kurslar, Faaliyetler, Atölyeler  ve dış alanda  ise Çocuk Parkı, Fitness Alanı, Kamelyalar ve Meydandan oluşacak.   Mahalle Konağı Yazlığa sosyal ve Kültürel Heyecan Kazandıracak…   Yazlık Mahalle Konağı hakkında açıklama bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , “Yazlıkta gerek mahalle muhtarlarımız gerekse vatandaşlarımız yaptığımız ziyaretlerde mahalle konağı yapılması hususunda isteklerde bulundular.  İbu dileklerneticesinde yaptığımız çalışmaları hızla hayata geçirerek belirlediğimiz alanda mahalle konağı yapmak istedik. Konağın hızla ilerleme noktasında bizleri  mutlu etmektedir.” Ayrıca yaptığımız çalışmalarımızı birlikte başarmanın onuru ve verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşamaktayız, dedi.  
Gölcük Belediyesi Yazlık Mahalle Konağı Çok Amaçlı Hizmet Verecek

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi 345 Ada 1 Parselde hızla ilerliyor.

 

Gölcük Belediyesi Yazlık Mahalle Konağı projesi bitirildiğinde içerisinde Muhtarlık Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Kurslar, Faaliyetler, Atölyeler  ve dış alanda  ise Çocuk Parkı, Fitness Alanı, Kamelyalar ve Meydandan oluşacak.

 

Mahalle Konağı Yazlığa sosyal ve Kültürel Heyecan Kazandıracak…

 

Yazlık Mahalle Konağı hakkında açıklama bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , “Yazlıkta gerek mahalle muhtarlarımız gerekse vatandaşlarımız yaptığımız ziyaretlerde mahalle konağı yapılması hususunda isteklerde bulundular.  İbu dileklerneticesinde yaptığımız çalışmaları hızla hayata geçirerek belirlediğimiz alanda mahalle konağı yapmak istedik. Konağın hızla ilerleme noktasında bizleri  mutlu etmektedir.” Ayrıca yaptığımız çalışmalarımızı birlikte başarmanın onuru ve verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşamaktayız, dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.