LASTİK İŞ
ismail

YAZLIK FUTBOL SAHASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Gölcük 16.09.2020 - 21:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YAZLIK FUTBOL SAHASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık’a futbol sahası yapılması için gerekli tahsis talebi prosedürü çalışmalarına başlandığını açıkladı.

 Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim Aktürk’ü ziyaret eden Başkan Sezer, Aktürk tarafından Yazlık Futbol Sahası Projesi’nin uygun bulunduğunu belirtti.  TAHSİS TALEBİ PROSEDÜRÜNE BAŞLANDI Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Yazlık, Kadırga Yolu üzerinde bulunan, 30.110 m2 orman alanının, futbol sahası yapılmak üzere Orman Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi talebimiz, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim Aktürk tarafından uygun bulundu.  Mezkur alanın, Orman Genel Müdürlüğü tarafından futbol sahası olarak kullanılması için tahsis talebi prosedürüne başladık” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık’a futbol sahası yapılması için gerekli tahsis talebi prosedürü çalışmalarına başlandığını açıkladı.

 Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim Aktürk’ü ziyaret eden Başkan Sezer, Aktürk tarafından Yazlık Futbol Sahası Projesi’nin uygun bulunduğunu belirtti. 

TAHSİS TALEBİ PROSEDÜRÜNE BAŞLANDI

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Yazlık, Kadırga Yolu üzerinde bulunan, 30.110 m2 orman alanının, futbol sahası yapılmak üzere Orman Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi talebimiz, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim Aktürk tarafından uygun bulundu.  Mezkur alanın, Orman Genel Müdürlüğü tarafından futbol sahası olarak kullanılması için tahsis talebi prosedürüne başladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.