LASTİK İŞ
ismail

YAZLIK KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

31.08.2020 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YAZLIK KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, ortak proje kapsamında yapılan Yazlık Kültür Merkezi, yapılan ilk nişan töreni ile hizmete açıldı.

Ayla Baltürk ve Hüseyin Kaba çiftinin nişan yüzüklerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer takarken, davetliler kültür merkezini ve verilen hizmeti çok beğendiler. KÜLTÜR MERKEZİNDE NELER OLACAK? Türk mimari anlayışına uygun olarak, 2 katlı inşa edilen, toplamda 1100 metrekare kapalı alana sahip Yazlık Kültür Merkezi’nde: Üst katta düğün, nişan gibi merasimlerinin de yapılacağı 350 kişilik çok amaçlı salon, zemin katta KO-MEK kurs merkezi, bayanlara yönelik spor salonu ve muhtarlık odası yer alıyor. KORANA VİRÜS TEDBİRLERİNE UYULACAK Etkinliklerde Korona Virüs tedbirleri yönetmeliğine harfiyen uyulacak. Çok amaçlı salonda yapılacak düğün, nişan ve tüm etkinliklerde salona girişler 150 kişi ile sınırlı olacak. Salona giren herkesin ellerini dezenfekte etmesi sağlanacak ayrıca ismi alınıp, ateşi de ölçülecek. Bunun yanında sosyal mesafe kuralına uyulacak.   BELEDİYENİN İŞTİRAKİ GÖLAŞ İŞLETECEK Çok amaçlı salon; Gölcük Belediyesi'nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ tarafından tarafından işletilecek. Yiyecek, içecek ve çeşitli hizmetler GÖLAŞ tarafından verilecek. Ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler: 0 535 300 87 77 numaralı telefonu arayabilirler. NİŞAN YÜZÜKLERİNİ BAŞKAN SEZER TAKTI Yazlık Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan ayrıca da Ayla Baltürk ve Hüseyin Kaba çiftinin nişan yüzüklerini takan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Yazlık Kültür Merkezimiz, bugün yapılan ilk nişan töreni ile hizmete açıldı. Böylelikle hemşehrilerimiz ilçemize yakışır bir kültür merkezine daha kavuştu. Türk mimari anlayışına uygun olarak, 2 katlı inşa edilen, toplamda 1100 metrekare kapalı alana sahip Yazlık Kültür Merkezi’nde: Üst katta düğün, nişan merasimlerinin de yapılacağı 350 kişilik çok amaçlı salon, zemin katta KO-MEK kurs merkezi, bayanlara yönelik spor salonu ve muhtarlık odası yer alıyor. Çok amaçlı salon; Gölcük Belediyesi'nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ tarafından tarafından işletilecek. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun.
Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, ortak proje kapsamında yapılan Yazlık Kültür Merkezi, yapılan ilk nişan töreni ile hizmete açıldı.

Ayla Baltürk ve Hüseyin Kaba çiftinin nişan yüzüklerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer takarken, davetliler kültür merkezini ve verilen hizmeti çok beğendiler.

KÜLTÜR MERKEZİNDE NELER OLACAK?

Türk mimari anlayışına uygun olarak, 2 katlı inşa edilen, toplamda 1100 metrekare kapalı alana sahip Yazlık Kültür Merkezi’nde: Üst katta düğün, nişan gibi merasimlerinin de yapılacağı 350 kişilik çok amaçlı salon, zemin katta KO-MEK kurs merkezi, bayanlara yönelik spor salonu ve muhtarlık odası yer alıyor.

KORANA VİRÜS TEDBİRLERİNE UYULACAK

Etkinliklerde Korona Virüs tedbirleri yönetmeliğine harfiyen uyulacak. Çok amaçlı salonda yapılacak düğün, nişan ve tüm etkinliklerde salona girişler 150 kişi ile sınırlı olacak. Salona giren herkesin ellerini dezenfekte etmesi sağlanacak ayrıca ismi alınıp, ateşi de ölçülecek. Bunun yanında sosyal mesafe kuralına uyulacak.  

BELEDİYENİN İŞTİRAKİ GÖLAŞ İŞLETECEK

Çok amaçlı salon; Gölcük Belediyesi'nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ tarafından tarafından işletilecek. Yiyecek, içecek ve çeşitli hizmetler GÖLAŞ tarafından verilecek. Ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler: 0 535 300 87 77 numaralı telefonu arayabilirler.

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ BAŞKAN SEZER TAKTI

Yazlık Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan ayrıca da Ayla Baltürk ve Hüseyin Kaba çiftinin nişan yüzüklerini takan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Yazlık Kültür Merkezimiz, bugün yapılan ilk nişan töreni ile hizmete açıldı. Böylelikle hemşehrilerimiz ilçemize yakışır bir kültür merkezine daha kavuştu. Türk mimari anlayışına uygun olarak, 2 katlı inşa edilen, toplamda 1100 metrekare kapalı alana sahip Yazlık Kültür Merkezi’nde: Üst katta düğün, nişan merasimlerinin de yapılacağı 350 kişilik çok amaçlı salon, zemin katta KO-MEK kurs merkezi, bayanlara yönelik spor salonu ve muhtarlık odası yer alıyor. Çok amaçlı salon; Gölcük Belediyesi'nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ tarafından tarafından işletilecek. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.