LASTİK İŞ
ismail

YAZLIK KÜLTÜR MERKEZİ YAPILIYOR

Gölcük 07.03.2019 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZLIK KÜLTÜR MERKEZİ YAPILIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve çalışmalara başlanan Yazlık Kültür Merkezi Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Yazlık Kültür merkezi inşaat alanını gezen Başkan Ellibeş, teknik ekipten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz ay ihalesi yapılarak yükleniciye firmaya teslim edilen alan üzerinde çalışmaları hız kesmeden başladı. Kısa sürede bitirilmesi planlanan proje bittiğinde çok amaçlı olarak kullanılacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yapımına büyük önem verdiği Kültür Merkezi binası zeminde 550 metrekare 2 katlı toplamda 1100 metrekare olarak planlanırken binanın içerisinde düğün salonu, bayanlar için el beceri kurs sınıfları, Muhtarlık odası, bayanlara özel spor salonu yer alacak.   Başkan Ellibeş inşaat alanında incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada “Yazlık için büyük öneme sahip olan Kültür Merkezi projemizin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara hız kesmeden başladık. Kültür Merkezimiz en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Yazlık’a değer katacak ve sosyal yaşamımızı daha da güçlendirecek olan, içerisinde birçok etkinliğimizi gerçekleştireceğimiz Yazlık Kültür Merkezimiz şimdiden Gölcük’ümüze ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve çalışmalara başlanan Yazlık Kültür Merkezi Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Yazlık Kültür merkezi inşaat alanını gezen Başkan Ellibeş, teknik ekipten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz ay ihalesi yapılarak yükleniciye firmaya teslim edilen alan üzerinde çalışmaları hız kesmeden başladı. Kısa sürede bitirilmesi planlanan proje bittiğinde çok amaçlı olarak kullanılacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yapımına büyük önem verdiği Kültür Merkezi binası zeminde 550 metrekare 2 katlı toplamda 1100 metrekare olarak planlanırken binanın içerisinde düğün salonu, bayanlar için el beceri kurs sınıfları, Muhtarlık odası, bayanlara özel spor salonu yer alacak.

 

Başkan Ellibeş inşaat alanında incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada “Yazlık için büyük öneme sahip olan Kültür Merkezi projemizin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara hız kesmeden başladık. Kültür Merkezimiz en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Yazlık’a değer katacak ve sosyal yaşamımızı daha da güçlendirecek olan, içerisinde birçok etkinliğimizi gerçekleştireceğimiz Yazlık Kültür Merkezimiz şimdiden Gölcük’ümüze ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.