LASTİK İŞ
ismail

YAZLIK PANAYIR YOLU YENİLENDİ

Gölcük 07.10.2017 - 09:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZLIK PANAYIR YOLU YENİLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ilçesi Yazlık ve Panayır Mahalleleri arası beton yol yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezlerinde cadde ve sokaklar elden geçirilirken köy yollarında da bakım onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gölcük İlçesi Yazlık ve Panayır Mahalleleri arasındaki yol beton yol haline getirildi.   3 BİN 100 METRE YOL Gölcük Yazlık Mahallesi’nden Panayır Mahallesi’ne kadar uzanan 3 bin 100 metrelik yol bölümü betonla kaplandı. Çalışmada 5 bin metreküp beton malzeme kullanıldı. Yol bölümünde V kanal çalışması da gerçekleştirildi. Yolun gerekli bölümlerine oto korkuluklar yerleştirildi. Yol çizgi ve uyarı levhalarıyla araç trafiğine uygun hala getirildi.     BETON TERCİH EDİLİYOR Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri hava şartlarının uygun olduğu bu günlerde köy yollarında yenileme uygulamaları yapıyor. Maliyeti ve dayanıklılığı daha iyi olduğu için köy yollarında beton yol uygulamaları tercih ediliyor. Beton yolun uygulanması da asfalta göre kolaylık sağlıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ilçesi Yazlık ve Panayır Mahalleleri arası beton yol yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezlerinde cadde ve sokaklar elden geçirilirken köy yollarında da bakım onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gölcük İlçesi Yazlık ve Panayır Mahalleleri arasındaki yol beton yol haline getirildi.

 

3 BİN 100 METRE YOL

Gölcük Yazlık Mahallesi’nden Panayır Mahallesi’ne kadar uzanan 3 bin 100 metrelik yol bölümü betonla kaplandı. Çalışmada 5 bin metreküp beton malzeme kullanıldı. Yol bölümünde V kanal çalışması da gerçekleştirildi. Yolun gerekli bölümlerine oto korkuluklar yerleştirildi. Yol çizgi ve uyarı levhalarıyla araç trafiğine uygun hala getirildi.  

 

BETON TERCİH EDİLİYOR

Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri hava şartlarının uygun olduğu bu günlerde köy yollarında yenileme uygulamaları yapıyor. Maliyeti ve dayanıklılığı daha iyi olduğu için köy yollarında beton yol uygulamaları tercih ediliyor. Beton yolun uygulanması da asfalta göre kolaylık sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.