LASTİK İŞ

“YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” Beğeni Topladı

22.11.2018 - 18:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” Beğeni Topladı

Tiyatro Oyun İstasyonun yeni oyunu “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” ’un Promiyerini yaptı

OYUN İSTASYONU, 2018-2019 yılı; 15. tiyatro sezonunda değerli oyun yazarı Sadık ŞENDİL ’ın yazdığı, “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ”  adlı geleneksel türk tiyatrosunun önemli eserlerinden komedi türünde Kadir YÜKSEL rejisi ile Kocaeli Seyircisi ile buluşturdu. Oyunun 21 Kasım Çarşamba Akşamı SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ ‘nde sahnelenmesinin ardından. Prömiyerini yapan oyun geniş bir seyirci kitlesinden büyük ilgi ve beğeni görmesi bekleniyor. Oyun sezon boyunca Çarşamba günleri devamlı olarak sahne almaya devam edecek… Yazan : Sadık ŞENDİL Yöneten : Kadir YÜKSEL Yönetmen Yrd : Evrim ZEYTİNOĞLU Dekor : Gülabi TURAN, Ergin DEMİREL Teknik : Mustafa SAREM Oynayanlar Aynur SEREN, Filiz ÇOLAKLAR, Aynur ERDOĞAN, Gülabi TURAN, Evrim TÜRKAN, Tufan KATIRCI, Ergin DEMİREL, Tuba KESKİN, Büşra ÇİÇEKLİ, Hakan YILMAZ, Murat KUŞAKSIZ, Büşra ÇİÇEKLİ Durmuş ÇETİN, Nejla KARAKURT, Sercan AKDOĞAN, Yasemin SEVİM, Ersen DOĞAN, Merve YILDIRIM, Deniz ÖZDEMİR. Oyunun Konusu Yedi Kocalı Hürmüz, becerikli, kurnaz bir kadının, erkekleri adeta elinde oynatarak, yaşamını onların üstünden sürdürmesinin öyküsünü, güldürüye dayalı canlı müzikli, danslı, rejisi ile kentimiz sahnesinde.. Tiyatronun geçmişi Oyun İsTasyonu, 2004 yılında Türkiye’nin ikinci “Doğaçlama Tiyatro”  topluluğu olarak perde açmaya başlamıştır. Bu yıl 15. sezonunu perde açan tiyatromuzun oyunları; 1.000’i aşkın performans ile seyirci ile buluştu. Sırasıyla Çukurbağ Kültür, Dafne Kültür Merkezi, SDKM Oda Tiyatrosu, Sabancı Kültür Merkezi, gibi sahnelerde seyirci ile buluşan topluluk 2008’de ilk metinli oyununu sahneledi.
Tiyatro Oyun İstasyonun yeni oyunu “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” ’un Promiyerini yaptı

OYUN İSTASYONU, 2018-2019 yılı; 15. tiyatro sezonunda değerli oyun yazarı Sadık ŞENDİL ’ın yazdığı, “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ”  adlı geleneksel türk tiyatrosunun önemli eserlerinden komedi türünde Kadir YÜKSEL rejisi ile Kocaeli Seyircisi ile buluşturdu. Oyunun 21 Kasım Çarşamba Akşamı SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ ‘nde sahnelenmesinin ardından. Prömiyerini yapan oyun geniş bir seyirci kitlesinden büyük ilgi ve beğeni görmesi bekleniyor. Oyun sezon boyunca Çarşamba günleri devamlı olarak sahne almaya devam edecek…

Yazan : Sadık ŞENDİL
Yöneten : Kadir YÜKSEL
Yönetmen Yrd : Evrim ZEYTİNOĞLU
Dekor : Gülabi TURAN, Ergin DEMİREL

Teknik : Mustafa SAREM

Oynayanlar
Aynur SEREN, Filiz ÇOLAKLAR, Aynur ERDOĞAN, Gülabi TURAN, Evrim TÜRKAN, Tufan KATIRCI, Ergin DEMİREL, Tuba KESKİN, Büşra ÇİÇEKLİ, Hakan YILMAZ, Murat KUŞAKSIZ, Büşra ÇİÇEKLİ Durmuş ÇETİN, Nejla KARAKURT, Sercan AKDOĞAN, Yasemin SEVİM, Ersen DOĞAN, Merve YILDIRIM, Deniz ÖZDEMİR.

Oyunun Konusu

Yedi Kocalı Hürmüz, becerikli, kurnaz bir kadının, erkekleri adeta elinde oynatarak, yaşamını onların üstünden sürdürmesinin öyküsünü, güldürüye dayalı canlı müzikli, danslı, rejisi ile kentimiz sahnesinde..
Tiyatronun geçmişi
Oyun İsTasyonu, 2004 yılında Türkiye’nin ikinci “Doğaçlama Tiyatro”  topluluğu olarak perde açmaya başlamıştır. Bu yıl 15. sezonunu perde açan tiyatromuzun oyunları; 1.000’i aşkın performans ile seyirci ile buluştu.
Sırasıyla Çukurbağ Kültür, Dafne Kültür Merkezi, SDKM Oda Tiyatrosu, Sabancı Kültür Merkezi, gibi sahnelerde seyirci ile buluşan topluluk 2008’de ilk metinli oyununu sahneledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.