YELKEN KULÜBÜ BAŞARISINI KUTLADI

Spor 21.11.2017 - 08:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YELKEN KULÜBÜ BAŞARISINI KUTLADI

Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci geçtiğimiz gün 15 öğrenci ve velilere Kardelen Cafe’de kahvaltı organize etti. Başkan Cebeci, “Amacımız, hem 10 Kasım Yarışlarındaki başarımızı kutlamak hemde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek” dedi.

“DOSTLUKLARINI PEKİŞTİRDİLER” İlçemizin Yelken sporundaki en önemli temsilcisi olan, Gölcük Yelken Kulübü (GYK)  Yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu 15 öğrenci ile velilerine yönelik, Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen Cafe’de kahvaltı düzenledi. GYK Başkanı Zafer Cebeci ve Yönetimi, yelken sporcuları ve aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Cebeci, “Geçtiğimiz günlerde düzenlenen, “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Yelken Yarışları ilçemizde ve bölgemizde önemli başarılar elde eden sporcularımızı, velileriyle birlikte ağırlamak istedik. Yelken Yarışlarına katılım sağlayan sporcuların, hem yorgunluğunu atmak hem de başarılarını kutlamak münasebetiyle bir araya gelmek ve dotluğumuzu pekiştirmek istedik.   “ERMAN ÇELİKER RENK KATTI” Gölcük’te yeniden Yelken Kulübü’nü oluşturan Başkan Cebeci ve Yönetimi, ilçemizde gerçekleştirdikleri organizasyonun kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade ederken, organizasyona destek veren Gölcük Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Başkan Cebeci, “Gerçekleştirdiğimiz etkinlik sonrası öğrencilerimiz ve velilerimiz ile burada beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Yelken Sporu bağlı bulunduğu yere değer katar, çocuklarımıza ise oldukça fayda sağlar. Sizler çocuklarınızı bize yönlendirerek örnek oldunuz. Bizim kapımız bu sporu seven herkese açık” dedi. Bu arada, GYK yönetimin düzenlediği dayanışma kahvaltısına, ilimiz Yelken Sporunun duayenlerinden Komodor Erman Çeliker’in da katılması, toplantıya renk kattı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci geçtiğimiz gün 15 öğrenci ve velilere Kardelen Cafe’de kahvaltı organize etti. Başkan Cebeci, “Amacımız, hem 10 Kasım Yarışlarındaki başarımızı kutlamak hemde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek” dedi.

“DOSTLUKLARINI PEKİŞTİRDİLER”

İlçemizin Yelken sporundaki en önemli temsilcisi olan, Gölcük Yelken Kulübü (GYK)  Yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu 15 öğrenci ile velilerine yönelik, Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen Cafe’de kahvaltı düzenledi. GYK Başkanı Zafer Cebeci ve Yönetimi, yelken sporcuları ve aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Cebeci, “Geçtiğimiz günlerde düzenlenen, “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Yelken Yarışları ilçemizde ve bölgemizde önemli başarılar elde eden sporcularımızı, velileriyle birlikte ağırlamak istedik. Yelken Yarışlarına katılım sağlayan sporcuların, hem yorgunluğunu atmak hem de başarılarını kutlamak münasebetiyle bir araya gelmek ve dotluğumuzu pekiştirmek istedik.

 

“ERMAN ÇELİKER RENK KATTI”

Gölcük’te yeniden Yelken Kulübü’nü oluşturan Başkan Cebeci ve Yönetimi, ilçemizde gerçekleştirdikleri organizasyonun kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade ederken, organizasyona destek veren Gölcük Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Başkan Cebeci, “Gerçekleştirdiğimiz etkinlik sonrası öğrencilerimiz ve velilerimiz ile burada beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Yelken Sporu bağlı bulunduğu yere değer katar, çocuklarımıza ise oldukça fayda sağlar. Sizler çocuklarınızı bize yönlendirerek örnek oldunuz. Bizim kapımız bu sporu seven herkese açık” dedi.

Bu arada, GYK yönetimin düzenlediği dayanışma kahvaltısına, ilimiz Yelken Sporunun duayenlerinden Komodor Erman Çeliker’in da katılması, toplantıya renk kattı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.