YEMEĞİMİ KOMŞUMLA PAYLAŞIYORUM

27.11.2017 - 18:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YEMEĞİMİ KOMŞUMLA PAYLAŞIYORUM

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 2017-2018 Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında "yardımlaşma Ve Paylaşma" Konusunda Cumhuriyet İlkokulu Projelerine Hızla Devam Ediyor. Cumhuriyet İlkokulu 4-c Sınıfı Sınıf Öğretmenleri Emine Çiftçi Önderliğinde "yemeğimi Komşumla Paylaşıyorum" Projesini Gerçekleştirdi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 2017-2018 Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında "yardımlaşma Ve Paylaşma" Konusunda Cumhuriyet İlkokulu Projelerine Hızla Devam Ediyor. PAYLAŞMAK ÖNEMLİ Cumhuriyet İlkokulu 4-c Sınıfı Sınıf Öğretmenleri Emine Çiftçi Önderliğinde "yemeğimi Komşumla Paylaşıyorum" Projesini Gerçekleştirdi. Proje Aşamasında Öğrenci Ve Velilerle Görüş Alış Verişi Ve İş Birliği Yapılıp Özellikle İhtiyaç Sahibi Olan Ve Kendi İşini Yapamayacak Durumda Olan En Yakın Komşudan Başlayarak Evimizde O Gün Pişen Yemekleri Paylaşıp Günümüzde Kaybolmaya Yüz Tutmuş Olan Komşuluk İlişkilerinin Ve Paylaşmanın Öneminin Tekrar Hatırlanması Sağlanmak İstendi. KOMŞU AÇKEN TOK UYUNMAZ Ayrıca "komşusu Aç İken Tok Yatan Bizden Değildir" Hadisinden Yola Çıkarak Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında 3-d Sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri İsmail Kılıç İle Birlikte "simidimi Paylaşıyorum" Projesini Gerçekleştirdiler. Velilerinin De Desteklerini Alan 3-d Sınıfı Öğrencileri  1-a Sınıfındaki Kardeşlerini Ziyarete Gidip Simitlerini Paylaştılar. Öğrencilere Yardımlaşma Ve Paylaşmanın En Yakın Komşudan Başlanılması Gerektiği, Sadece Simidi Değil, Var Olan Her Şeyimizi İhtiyacı Olanlarla Paylaşabileceğimiz Anlatılırken, Bunları Gerçekleştirirken Nezaket Kurallarına Da Dikkat Etmemiz Gerektiği Vurgulandı.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 2017-2018 Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında "yardımlaşma Ve Paylaşma" Konusunda Cumhuriyet İlkokulu Projelerine Hızla Devam Ediyor. Cumhuriyet İlkokulu 4-c Sınıfı Sınıf Öğretmenleri Emine Çiftçi Önderliğinde "yemeğimi Komşumla Paylaşıyorum" Projesini Gerçekleştirdi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 2017-2018 Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında "yardımlaşma Ve Paylaşma" Konusunda Cumhuriyet İlkokulu Projelerine Hızla Devam Ediyor.
PAYLAŞMAK ÖNEMLİ
Cumhuriyet İlkokulu 4-c Sınıfı Sınıf Öğretmenleri Emine Çiftçi Önderliğinde "yemeğimi Komşumla Paylaşıyorum" Projesini Gerçekleştirdi.
Proje Aşamasında Öğrenci Ve Velilerle Görüş Alış Verişi Ve İş Birliği Yapılıp Özellikle İhtiyaç Sahibi Olan Ve Kendi İşini Yapamayacak Durumda Olan En Yakın Komşudan Başlayarak Evimizde O Gün Pişen Yemekleri Paylaşıp Günümüzde Kaybolmaya Yüz Tutmuş Olan Komşuluk İlişkilerinin Ve Paylaşmanın Öneminin Tekrar Hatırlanması Sağlanmak İstendi.
KOMŞU AÇKEN TOK UYUNMAZ
Ayrıca "komşusu Aç İken Tok Yatan Bizden Değildir" Hadisinden Yola Çıkarak Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında 3-d Sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri İsmail Kılıç İle Birlikte "simidimi Paylaşıyorum" Projesini Gerçekleştirdiler.
Velilerinin De Desteklerini Alan 3-d Sınıfı Öğrencileri  1-a Sınıfındaki Kardeşlerini Ziyarete Gidip Simitlerini Paylaştılar. Öğrencilere Yardımlaşma Ve Paylaşmanın En Yakın Komşudan Başlanılması Gerektiği, Sadece Simidi Değil, Var Olan Her Şeyimizi İhtiyacı Olanlarla Paylaşabileceğimiz Anlatılırken, Bunları Gerçekleştirirken Nezaket Kurallarına Da Dikkat Etmemiz Gerektiği Vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.