YEMEN’E 14 BİN LİRA YARDIM

13.12.2018 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YEMEN’E 14 BİN LİRA YARDIM

Yemende yaşanan zulme karşı Türk Kızılay tarafından başlatılan Yemen'e Umut Ol, kampanyasına Gölcük'ün örnek okullarından Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu bu güne kadar yaptığı yardım etkinliklerinde örnek davranışlar sergiledi. Bu kez ise Yemen'e Umut Ol Kampanyasına katıldı. Okul öğrencilerin iyilik gurubu tarafından başlatılan yardım kampanyası 10 gün içerisinde 14 bin lira topladılar.

Yaşanan zulme karşı duyarlı davranan Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu kendi aralarında topladıkları 14 bin lirayı Türk Kızılay'ı aracılığı ile yerine ulaştırarak örnek davranış sergilediler. 14 BİN LİRA TOPLADILAR Yemende yaşanan zulme karşı Türk Kızılay tarafından başlatılan Yemen'e Umut Ol, kampanyasına Gölcük'ün örnek okullarından Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu bu güne kadar yaptığı yardım etkinliklerinde örnek davranışlar sergiledi. Bu kez ise Yemen'e Umut Ol Kampanyasına katıldı. Okul öğrencilerin iyilik gurubu tarafından başlatılan yardım kampanyası 10 gün içerisinde 14 bin lira topladılar. Toplanan parayı Gölcük'te bulunan bir bankada Türk Kızılay hesabına yatırarak para yardımı istenen yere ulaşıldı. Yatırdığı yardım parasının makbuzunu alan öğrenciler, daha yapılacak çok yardımların olduğunu belirtiler. Bu yardımlarda katarakt ameliyatı için kendi aralarında yardım çalışmalarına başlattığını belirtiler.  ÖĞRENCİLER KENDİLERİ İSTEDİ Yardı kampanyaları ile ilgili bilgi veren Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cahit Çetin; “öğrencilerimiz yaptıkları bu yardımları tamamen kendi hür ve iradesi ile gerçekleştirildi. Biz okul idaresi olarak yardımla ilgili her hangi bir şey söylemedik. Okulumuzun iyilik gurubu kendi aralarında topladıkları bu paraları bizlere teslim ederek, bizde bu parayı yerine ulaşması için öğrencilerimizle birlikte bankadaki Türk Kızılay hesabına yatırdık. Okulumuzun öğrencileri her zaman Dünyadaki zulüm altında yaşayan bir Müslüman coğrafyasını seçerek o bölgeye yardım elini uzatıyor. Bu dönem ise Yemen'de yaşanan Zulümden dolayı öğrencilerimiz zulüme karşı Umut Ol kampanyasına katılarak gerekli yardımı yapmışlar” dedi. Fahri Haner  
Yemende yaşanan zulme karşı Türk Kızılay tarafından başlatılan Yemen'e Umut Ol, kampanyasına Gölcük'ün örnek okullarından Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu bu güne kadar yaptığı yardım etkinliklerinde örnek davranışlar sergiledi. Bu kez ise Yemen'e Umut Ol Kampanyasına katıldı. Okul öğrencilerin iyilik gurubu tarafından başlatılan yardım kampanyası 10 gün içerisinde 14 bin lira topladılar.

Yaşanan zulme karşı duyarlı davranan Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu kendi aralarında topladıkları 14 bin lirayı Türk Kızılay'ı aracılığı ile yerine ulaştırarak örnek davranış sergilediler.

14 BİN LİRA TOPLADILAR
Yemende yaşanan zulme karşı Türk Kızılay tarafından başlatılan Yemen'e Umut Ol, kampanyasına Gölcük'ün örnek okullarından Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu bu güne kadar yaptığı yardım etkinliklerinde örnek davranışlar sergiledi. Bu kez ise Yemen'e Umut Ol Kampanyasına katıldı. Okul öğrencilerin iyilik gurubu tarafından başlatılan yardım kampanyası 10 gün içerisinde 14 bin lira topladılar. Toplanan parayı Gölcük'te bulunan bir bankada Türk Kızılay hesabına yatırarak para yardımı istenen yere ulaşıldı. Yatırdığı yardım parasının makbuzunu alan öğrenciler, daha yapılacak çok yardımların olduğunu belirtiler. Bu yardımlarda katarakt ameliyatı için kendi aralarında yardım çalışmalarına başlattığını belirtiler. 

ÖĞRENCİLER KENDİLERİ İSTEDİ
Yardı kampanyaları ile ilgili bilgi veren Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cahit Çetin; “öğrencilerimiz yaptıkları bu yardımları tamamen kendi hür ve iradesi ile gerçekleştirildi. Biz okul idaresi olarak yardımla ilgili her hangi bir şey söylemedik. Okulumuzun iyilik gurubu kendi aralarında topladıkları bu paraları bizlere teslim ederek, bizde bu parayı yerine ulaşması için öğrencilerimizle birlikte bankadaki Türk Kızılay hesabına yatırdık. Okulumuzun öğrencileri her zaman Dünyadaki zulüm altında yaşayan bir Müslüman coğrafyasını seçerek o bölgeye yardım elini uzatıyor.
Bu dönem ise Yemen'de yaşanan Zulümden dolayı öğrencilerimiz zulüme karşı Umut Ol kampanyasına katılarak gerekli yardımı yapmışlar” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.