LASTİK İŞ
ismail

YENİ BALIK HALİ TANITILDI

Kocaeli 30.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ BALIK HALİ TANITILDI

Balıkçıların geçtiğimiz gün hizmet vermeye başladığı Balıkhan’ın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Karaosmanoğlu, “Balıkhan’ın yapımını balıkçı arkadaşlarımızla birlikte başardık” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kumkapı restoranlarının bulunduğu bölgede NcityOtoparkı’nın arkasında yaptırdığı yeni balık pazarı Balıkhan’ın tanıtımı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından yapıldı. Programda vatandaşlara balık ziyafeti verilirken tanıtım konuşmasını gerçekleştiren Karaosmanoğlu “Eskiden sıkışık bir yerde olan balıkçılarımızı daha modern ve ulaşımı kolay bir yere taşıdık” dedi.  Yaklaşık 500 vatandaşın katıldığı programda vatandaşlara balık ızgara dağıtıldı. BALIKHAN’IN ESKİ YERİ PROBLEMLİYDİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasının devamında, “Ülkemiz cennet misali dünya güzeli bir ülke. Ülkemizin cennet köşelerinden biri de Kocaeli. 15 yıldır Kocaeli’yi kucakladık. 15 yıl önce denizimiz bize yakışır değildi. Etrafında oturamıyor, dinlenemiyor, spor yapamıyorduk. Geldiğimiz noktayı hepinizin görmesi lazım. Avrupa’dan daha güzel sahillerimiz var.  Balıkhan eski yerinde problemleri olan bir yerdi” dedi. BÖYLE NEFİS BİR YER OLDU Şehrin içinde sıkışmış bir durumdaydı diyen Karaosmanoğlu, “Bunu esnafımızla karar verdik, projesini beraber yaptık ve böyle nefis bir yer oldu. Ulaşımı da kolay.  Böyle gecekondu gibi çirkin bir iş yapmıyoruz. Esnafımıza yakışan, güzel manzara, yakışan bir iş yapıyoruz. İnanıyorum ki burada gelen müşteri de artacak. Araba park etmek için yerde var burada.  Daha önce sıkışık bir durumdaydı. Esnaf kardeşlerimiz görevlerini burada daha rahat işlerini yapabilecekler” açıklamalarında bulundu.
Balıkçıların geçtiğimiz gün hizmet vermeye başladığı Balıkhan’ın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Karaosmanoğlu, “Balıkhan’ın yapımını balıkçı arkadaşlarımızla birlikte başardık” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kumkapı restoranlarının bulunduğu bölgede NcityOtoparkı’nın arkasında yaptırdığı yeni balık pazarı Balıkhan’ın tanıtımı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından yapıldı. Programda vatandaşlara balık ziyafeti verilirken tanıtım konuşmasını gerçekleştiren Karaosmanoğlu “Eskiden sıkışık bir yerde olan balıkçılarımızı daha modern ve ulaşımı kolay bir yere taşıdık” dedi.  Yaklaşık 500 vatandaşın katıldığı programda vatandaşlara balık ızgara dağıtıldı.

BALIKHAN’IN ESKİ YERİ PROBLEMLİYDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasının devamında, “Ülkemiz cennet misali dünya güzeli bir ülke. Ülkemizin cennet köşelerinden biri de Kocaeli. 15 yıldır Kocaeli’yi kucakladık. 15 yıl önce denizimiz bize yakışır değildi. Etrafında oturamıyor, dinlenemiyor, spor yapamıyorduk. Geldiğimiz noktayı hepinizin görmesi lazım. Avrupa’dan daha güzel sahillerimiz var.  Balıkhan eski yerinde problemleri olan bir yerdi” dedi.

BÖYLE NEFİS BİR YER OLDU
Şehrin içinde sıkışmış bir durumdaydı diyen Karaosmanoğlu, “Bunu esnafımızla karar verdik, projesini beraber yaptık ve böyle nefis bir yer oldu. Ulaşımı da kolay.  Böyle gecekondu gibi çirkin bir iş yapmıyoruz. Esnafımıza yakışan, güzel manzara, yakışan bir iş yapıyoruz. İnanıyorum ki burada gelen müşteri de artacak. Araba park etmek için yerde var burada.  Daha önce sıkışık bir durumdaydı. Esnaf kardeşlerimiz görevlerini burada daha rahat işlerini yapabilecekler” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.