LASTİK İŞ

YENİ BAŞHEKİMİMİZ PEHLEVAN

Sağlık 11.08.2016 - 13:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YENİ BAŞHEKİMİMİZ PEHLEVAN

Gölcük Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim olarak göreve başladı.

Daha önce Hastane Başhekim yardımcılığı yapan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak görevlendirildi. Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, uzmanlık döneminde ilk olarak 1997 yılında eski Gölcük SSK Hastanesi’nde görev yapmıştı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak göreve ederken Başhekim Bahattin Koç’un istifasının ardından Başhekim olarak görevlendirildi.  Pehlevan, aynı zamanda Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak da görev yapacak.  Konuyla  ilgili açıklamalar yapan Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, “Çok şanslıyım, çünkü Gölcük’te göreve başladım. Ben 1993’te İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Bunun yanında bir de Sosyal Bilimler Fakültesi’ni bitirdim. Hekim olarak ilk görev yerim Artvin Hopa ilçesi oldu. Daha sonra ise SSK Bakırköy Doğum Evi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4 yıl çalıştıktan sonra uzman oldum. İlk uzmanlık görevimi Gölcük 82. Yıl SSK Hastanesi’nde yaptım. Bu görevimin ardından 2003 yılında İzmit SSK Bölge Hastanesi’ne atandım. 2007 yılında İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde göreve başladım. Yine aynı hastanede yönetici olarak da görev aldım. Son olarak İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi SEKA ile birleşince Kocaeli SEKA Devlet Hastanesi’nde göreve başladım. Buradaki görevimin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı ve aynı zamanda Kadın Doğum Uzmanı göreve başladım. Tekrar Gölcük gibi bir yerde  yönetici olarak görev,me devam ettiğimden dolayı çok mutluyum” dedi.
Gölcük Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim olarak göreve başladı.

Daha önce Hastane Başhekim yardımcılığı yapan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak görevlendirildi.


Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, uzmanlık döneminde ilk olarak 1997 yılında eski Gölcük SSK Hastanesi’nde görev yapmıştı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak göreve ederken Başhekim Bahattin Koç’un istifasının ardından Başhekim olarak görevlendirildi.  Pehlevan, aynı zamanda Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak da görev yapacak. 

Konuyla  ilgili açıklamalar yapan Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, “Çok şanslıyım, çünkü Gölcük’te göreve başladım. Ben 1993’te İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Bunun yanında bir de Sosyal Bilimler Fakültesi’ni bitirdim. Hekim olarak ilk görev yerim Artvin Hopa ilçesi oldu. Daha sonra ise SSK Bakırköy Doğum Evi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4 yıl çalıştıktan sonra uzman oldum. İlk uzmanlık görevimi Gölcük 82. Yıl SSK Hastanesi’nde yaptım. Bu görevimin ardından 2003 yılında İzmit SSK Bölge Hastanesi’ne atandım. 2007 yılında İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde göreve başladım. Yine aynı hastanede yönetici olarak da görev aldım. Son olarak İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi SEKA ile birleşince Kocaeli SEKA Devlet Hastanesi’nde göreve başladım. Buradaki görevimin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı ve aynı zamanda Kadın Doğum Uzmanı göreve başladım. Tekrar Gölcük gibi bir yerde  yönetici olarak görev,me devam ettiğimden dolayı çok mutluyum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.