YENİ BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖREVE BAŞLIYOR

Gölcük 19.04.2019 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖREVE BAŞLIYOR

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Uzun Gölcük Belediyesinde Başkan yardımcısı olarak Pazartesi göreve başlayacak

Mehmet UZUN KİMDİR İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü  Mimar, 1978 yılında İzmit’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmit Özel Seymen Lisesinde, Lisans eğitimini de Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı. Gebze Teknik Üniversitesi(GYTE) Şehir ve Bölge Planlama Anabilim dalından Yüksek Lisans eğitimi aldı. Askerliğini Yedek Subay olarak Jandarma Genel Komutanlığı, İnşaat Grup Komutanlığında(Ankara) Proje Subayı unvanıyla tamamladı(2003). İnşaat ve Taahhüt sektöründe faaliyette olan aile şirketinde; eğitimi boyunca atölye, büro, muhasebe ve şantiyelerinde çalıştı. Eğitim sonrası UZUNYAPI Mimarlık İnşaat Taahhüt firmasını kurarak proje ve inşaat taahhüt faaliyetlerinde bulundu(2001–2006). Kent Konut A.Ş. de; şantiyelerinde Kontrol Şefi olarak görev aldı. Kurumun İş Sağlığı Güvenliği Kurul Mühendisliği görevlerinde bulundu(2006–2011).  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde; Kandıra İlçe Koordinatörü olarak yatırımlar ve hizmetlerin koordinasyonu görevinde bulundu(2011–2014). 11.07.2014 tarihinde Fen İşleri Müdürü olarak görevlendirildi. Mimarlar odası, Pusula Düşünce Derneği, Genç Kocaelililer Derneği, Tema ve Yeşilay dernekleri üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Uzun Gölcük Belediyesinde Başkan yardımcısı olarak Pazartesi göreve başlayacak

Mehmet UZUN KİMDİR
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü 
Mimar, 1978 yılında İzmit’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmit Özel Seymen Lisesinde, Lisans eğitimini de Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı. Gebze Teknik Üniversitesi(GYTE) Şehir ve Bölge Planlama Anabilim dalından Yüksek Lisans eğitimi aldı. Askerliğini Yedek Subay olarak Jandarma Genel Komutanlığı, İnşaat Grup Komutanlığında(Ankara) Proje Subayı unvanıyla tamamladı(2003). İnşaat ve Taahhüt sektöründe faaliyette olan aile şirketinde; eğitimi boyunca atölye, büro, muhasebe ve şantiyelerinde çalıştı. Eğitim sonrası UZUNYAPI Mimarlık İnşaat Taahhüt firmasını kurarak proje ve inşaat taahhüt faaliyetlerinde bulundu(2001–2006). Kent Konut A.Ş. de; şantiyelerinde Kontrol Şefi olarak görev aldı. Kurumun İş Sağlığı Güvenliği Kurul Mühendisliği görevlerinde bulundu(2006–2011).  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde; Kandıra İlçe Koordinatörü olarak yatırımlar ve hizmetlerin koordinasyonu görevinde bulundu(2011–2014). 11.07.2014 tarihinde Fen İşleri Müdürü olarak görevlendirildi. Mimarlar odası, Pusula Düşünce Derneği, Genç Kocaelililer Derneği, Tema ve Yeşilay dernekleri üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.