LASTİK İŞ
ismail

YENİ BAŞLAYAN ACİL DOKTORLARINA TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Sağlık 04.10.2019 - 10:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ BAŞLAYAN ACİL DOKTORLARINA TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine yeni başlayan “Acil Doktorları” için bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen tanışma toplantısına Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane yönetimi katılım sağladılar. Toplantıda acil işleyişi ve hastane çalışmaları anlatıldı. Yeni başlayan acil doktorlarına görevlerinde ve sosyal hayatlarında başarı dileklerinde bulunuldu. Toplantıda konuşma yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Sizler hastanemiz için, hastanemize taze kan, yeni bir enerjisiniz. Sizlerin ailemize dâhil olmasıyla artık daha güçlüyüz. Sizlere sağlık hizmet sunumunda çok önemli görevler düşüyor. Bizler tüm sağlık personelimiz ile beraber, halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Tekrardan yeni görevlerinizde başarılar diler, hastanemize vereceğiniz hizmetler için şimdiden hepinize teşekkür eder, meslek hayatınızda başarılar dilerim” dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine yeni başlayan “Acil Doktorları” için bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen tanışma toplantısına Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane yönetimi katılım sağladılar. Toplantıda acil işleyişi ve hastane çalışmaları anlatıldı. Yeni başlayan acil doktorlarına görevlerinde ve sosyal hayatlarında başarı dileklerinde bulunuldu.
Toplantıda konuşma yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Sizler hastanemiz için, hastanemize taze kan, yeni bir enerjisiniz. Sizlerin ailemize dâhil olmasıyla artık daha güçlüyüz. Sizlere sağlık hizmet sunumunda çok önemli görevler düşüyor. Bizler tüm sağlık personelimiz ile beraber, halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Tekrardan yeni görevlerinizde başarılar diler, hastanemize vereceğiniz hizmetler için şimdiden hepinize teşekkür eder, meslek hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.