YENİ DENİZ ANA ÜST KOMUTANI’NDAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Gölcük 08.09.2016 - 05:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YENİ DENİZ ANA ÜST KOMUTANI’NDAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Deniz Ana Üs Komutanlığı’na yeni atanan Tuğamiral M.Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Yapılan bu tanışma ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş, Tuğamiral Küçükatay’a teşekkür etti. Ülkemizin bu zor dönemlerden başarıyla geçtiğini ifade ederek, yeni görevinde kendisine başarılar temennisinde bulundu. Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral M.Baybars Küçükatay, ziyaret anısı olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Ana Üs Komutanlığı şapkası ve pusula hediye etti. Tuğamiral Küçükatay “Gölcük’te yapacağım görev süresi içerisinde Başkanımız ile güzel bir diyalog içerisinde bulunacağımı belirtmek isterim, ifadesini kullandı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Çini atölyesinde özel olarak hazırlanan Osmanlı Donanması motifli çini tabak hediye ederek, Tuğamiral Küçükatay!a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   Ziyarette, Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral M.Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile baş başa bir süre sohbet ederek Gölcük ile ilgili konularda istişarede bulundu.  
Deniz Ana Üs Komutanlığı’na yeni atanan Tuğamiral M.Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Yapılan bu tanışma ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş, Tuğamiral Küçükatay’a teşekkür etti. Ülkemizin bu zor dönemlerden başarıyla geçtiğini ifade ederek, yeni görevinde kendisine başarılar temennisinde bulundu.

Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral M.Baybars Küçükatay, ziyaret anısı olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Ana Üs Komutanlığı şapkası ve pusula hediye etti. Tuğamiral Küçükatay “Gölcük’te yapacağım görev süresi içerisinde Başkanımız ile güzel bir diyalog içerisinde bulunacağımı belirtmek isterim, ifadesini kullandı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Çini atölyesinde özel olarak hazırlanan Osmanlı Donanması motifli çini tabak hediye ederek, Tuğamiral Küçükatay!a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ziyarette, Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral M.Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile baş başa bir süre sohbet ederek Gölcük ile ilgili konularda istişarede bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.