YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BAŞKANI ZİYARET ETTİ

20.07.2018 - 10:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin ve ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Selçuk Özdemir’i makamında ağırladı.

İlçemizde uzun yıllar İlçe Emniyet Müdürlüğü yaparak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevine atanan Mustafa Keskin ve Gölcük İlçe Emniyet Yeni Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Yeni görevine başlayan Selçuk Özdemir’i makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş “Gölcük’ümüzün  güvenliği, huzuru çok önemli. Bu açıdan güvenlik güçlerimiz her zaman bizim iç içe çalıştığımız kurumlar arasında yer alıyor. Ben Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni başlayan Sayın Selçuk Özdemir’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ise Başkan Ellibeş’e kabulünden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Gölcük’ün huzur ve refahı için ilçede yer alan tüm kurum ve kuruluşlarla el ele çalışacağız. Ziyarette, kurumlararası işbirliği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin ve ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Selçuk Özdemir’i makamında ağırladı.

İlçemizde uzun yıllar İlçe Emniyet Müdürlüğü yaparak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevine atanan Mustafa Keskin ve Gölcük İlçe Emniyet Yeni Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Yeni görevine başlayan Selçuk Özdemir’i makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş “Gölcük’ümüzün  güvenliği, huzuru çok önemli. Bu açıdan güvenlik güçlerimiz her zaman bizim iç içe çalıştığımız kurumlar arasında yer alıyor. Ben Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni başlayan Sayın Selçuk Özdemir’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ise Başkan Ellibeş’e kabulünden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Gölcük’ün huzur ve refahı için ilçede yer alan tüm kurum ve kuruluşlarla el ele çalışacağız. Ziyarette, kurumlararası işbirliği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.