LASTİK İŞ
ismail

YENİ GÖLCÜK GAZETESİNDEN KASKF'A ZİYARET

Spor 23.09.2017 - 10:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ GÖLCÜK GAZETESİNDEN KASKF'A ZİYARET

Gölcükte 8 yıldır, başarıyla Yerel Gazetecilik görevini sürdüren Yeni Gölcük Gazetesi, dün ilimizdeki amatör futbolun patronu olan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi

“AMATÖR BİR RUHLA ÇALIŞIYORUZ” Yeni Gölcük Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Akboyun, Spor Müdürü Yılmaz Değirmenci ve gazetemiz köşe yazarı İsmail Güngör, KASKF Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, KASKF Başkan Yardımcısı ve Gölcük Sorumlusu Hüseyin Bat da hazır bulundu. Başkan Aydın, Yeni Gölcük Gazetesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Basın kuruluşlarımızın bizi böylesine ziyaret etmeleri, inanın çok güzel bir oluyor. Hem tanışıyoruz, hem yüzyüze daha iyi iletişim kuruyoruz. Bende şahsım ve kurumum adına bu nezaket ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Bizler amatör ruhla çalışan insanlarız. Sizler bizim için Gölcük’teki gözümüz kulağımızsınız. Ayrıca, amatör spora bu kadar değer verdiğiniz için, tüm kulüplerimiz adına Yeni Gölcük Gazetesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Yeni Gölcük Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Akboyun da, bu güzel düşünceleri için Başkan Aydın’a teşekkür ederek, en kısa zamanda Gölcük’e beklediğini sözlerine ekledi. 
Gölcükte 8 yıldır, başarıyla Yerel Gazetecilik görevini sürdüren Yeni Gölcük Gazetesi, dün ilimizdeki amatör futbolun patronu olan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi

“AMATÖR BİR RUHLA ÇALIŞIYORUZ”

Yeni Gölcük Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Akboyun, Spor Müdürü Yılmaz Değirmenci ve gazetemiz köşe yazarı İsmail Güngör, KASKF Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, KASKF Başkan Yardımcısı ve Gölcük Sorumlusu Hüseyin Bat da hazır bulundu. Başkan Aydın, Yeni Gölcük Gazetesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Basın kuruluşlarımızın bizi böylesine ziyaret etmeleri, inanın çok güzel bir oluyor. Hem tanışıyoruz, hem yüzyüze daha iyi iletişim kuruyoruz. Bende şahsım ve kurumum adına bu nezaket ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Bizler amatör ruhla çalışan insanlarız. Sizler bizim için Gölcük’teki gözümüz kulağımızsınız. Ayrıca, amatör spora bu kadar değer verdiğiniz için, tüm kulüplerimiz adına Yeni Gölcük Gazetesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yeni Gölcük Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Akboyun da, bu güzel düşünceleri için Başkan Aydın’a teşekkür ederek, en kısa zamanda Gölcük’e beklediğini sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.