YENİ JANDARMA KOMUTANI GÖREVE BAŞLADI

Gölcük 12.07.2019 - 16:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ JANDARMA KOMUTANI GÖREVE BAŞLADI

Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Bnbaşı Burçak Kırca’nın tayn Ağrı’ya çıkmasının ardından yerne Dernce İlçe Jandarma Komutanı Sarıdağ atandı

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ göreve başladı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kıca’nın Ağrı’ya tayini çıkmasının ardından Derince İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ GölcüK'e atandı. Sarıdağ İzmit ve Derince İlçe Jandama Komutanlığı görevlerinde bulundu, 2018 Yaz aylarında ise Suriye Afrin’de Komando Birlik Komutanlığı yaptı, 2019 Yılında ise Kocaeli Derince İlçe Jandarma Komutanı olarak atandı. Mahir Sarıdağ 2019 Temmuz ayında İlçemiz İlçe Jandarma Komutanı olarak atanarak göreve başladı, Mahir Sarıdağ evli ve 1 çocuk babası. 
Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Bnbaşı Burçak Kırca’nın tayn Ağrı’ya çıkmasının ardından yerne Dernce İlçe Jandarma Komutanı Sarıdağ atandı

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ göreve başladı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kıca’nın Ağrı’ya tayini çıkmasının ardından Derince İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ GölcüK'e atandı.

Sarıdağ İzmit ve Derince İlçe Jandama Komutanlığı görevlerinde bulundu, 2018 Yaz aylarında ise Suriye Afrin’de Komando Birlik Komutanlığı yaptı, 2019 Yılında ise Kocaeli Derince İlçe Jandarma Komutanı olarak atandı. Mahir Sarıdağ 2019 Temmuz ayında İlçemiz İlçe Jandarma Komutanı olarak atanarak göreve başladı, Mahir Sarıdağ evli ve 1 çocuk babası. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.