LASTİK İŞ
ismail

YENİ MAHALLE BAĞLANTI YOLU BİR AY SONRA HİZMETE GİRECEK

Gölcük 27.08.2018 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ MAHALLE BAĞLANTI YOLU BİR AY SONRA HİZMETE GİRECEK

Gölcük Yeni Mahalle ile 17 Ağustos bulvarını biri birine bağlayan bağlantı yol yaklaşık bir ay içerisinde hizmete girecek.

Gölcük Yeni Mahalle ile 17 Ağustos Bulvarı arasında bulunan yol Gölcük Belediyesi tarafından yol imarına açıldı. Yol imarına açılan bağlantı yol çalışmaları geçtiğimiz haziran ayında yol yapım çalışmaları başlatıldı. Yapılan yol çalışmalarında sıcak asfalt dökülerek tamamlandı. Yeni mahalle arasındaki bağlantı yol 17 Ağustos Bulvarı ile birleştirildi. Bağlantı yolun yapımı tamamlanması ardında yolun kenarında yaya yolunun yapım çalışmaları başlandı. Yaklaşık bir ay sürecek olan yaya yol yapım çalışmaların ardından yol kenarının ışıklandırmalarının tamamlanmasıyla yeni mahalle bağlantı yolu bir ay sonra tamamen hizmete girecek. Fahri Haner   
Gölcük Yeni Mahalle ile 17 Ağustos bulvarını biri birine bağlayan bağlantı yol yaklaşık bir ay içerisinde hizmete girecek.

Gölcük Yeni Mahalle ile 17 Ağustos Bulvarı arasında bulunan yol Gölcük Belediyesi tarafından yol imarına açıldı. Yol imarına açılan bağlantı yol çalışmaları geçtiğimiz haziran ayında yol yapım çalışmaları başlatıldı. Yapılan yol çalışmalarında sıcak asfalt dökülerek tamamlandı. Yeni mahalle arasındaki bağlantı yol 17 Ağustos Bulvarı ile birleştirildi. Bağlantı yolun yapımı tamamlanması ardında yolun kenarında yaya yolunun yapım çalışmaları başlandı. Yaklaşık bir ay sürecek olan yaya yol yapım çalışmaların ardından yol kenarının ışıklandırmalarının tamamlanmasıyla yeni mahalle bağlantı yolu bir ay sonra tamamen hizmete girecek.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.