YENİ MAHALLEYE MAHALLE KONAĞI

Gölcük 11.09.2018 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ MAHALLEYE MAHALLE KONAĞI

Gölcük Belediyesi projeleri kapsamında bulunan Gölcük Yeni Mahalle Konağı yapılarak tamamlanma aşamasına gelindi. Yaklaşık 20 gün sonra teslim edilen yeni Mahalle konağı çok amaçlı olarak hizmet verecek. Gölcük Mahalle konağını gezen Muhtar Sayit Turgut şu açıklamayı yaptı.bulunan Gölcük Yeni Mahalle Konağı yapılarak tamamlanma aşamasına gelindi. Yaklaşık 20 gün sonra teslim edilen yeni Mahalle konağı çok amaçlı olarak hizmet verecek. Dün Gölcük Mahalle konağını gezen Muhtar Sayit Turgut şu açıklamayı yaptı.

Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Yeni Mahallede yeni yapılan Mahalle konağı tamamlanma aşamasına gelindi. Gölcük Belediyesi projeleri kapsamında bulunan Gölcük Yeni Mahalle Konağı yapılarak tamamlanma aşamasına gelindi. Yaklaşık 20 gün sonra teslim edilen yeni Mahalle konağı çok amaçlı olarak hizmet verecek. Dün Gölcük Mahalle konağını gezen Muhtar Sayit Turgut şu açıklamayı yaptı. Muhtar Sayit Turgut; “öncelikle başta Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim. Tüm ilçemiz olduğu gibi yeni mahallemizde de çok güzel hizmetler verdi. Hala hizmetleri aksamadan devam ediyor. Mahallemiz için en önemli olan 3 projeyi gerçekleştirdi. Birinci proje bağlantı yolun yapılması, 2 ci proje ise mahallemizde kapalı pazarın yapılması oldu. Yine en önemli projelerden biri olan Mahalle konağıydı. Bu Mahalle konağı yapıldı ama çok amaçlı olarak hizmet verecektir. İki katlı olan mahalle konağında her şey düşünülmüştür.  Birinci katında Muhtarlık bölümü, Zabıta için yapılan bölüm, erkekler için mescit, yukarı katta kadınlara ait mescit, yine yukarda bulunan bölümlerde kurslar için yerler yapıldı. Mahallenin bayanları kurslara gitmek istiyorlar. Daha önce yerimiz yoktu. MAGDER den yer istiyorduk. Okuldan yer istediğimizde yer verilmiyordu. Mahallemizin kadınları da kursa gitmek istiyorlar. Bu Mahalle konağı kurslar içinde çok iyi oldu. Olması gereken hizmetleri yetkililerimizden alabiliyoruz. Mahalle konağı her hangi bir aksilik dışında 20 gün içerisinde teslim edilerek hizmete hazır olacaktır. Binanın en iyisi de asansörün yapılmasıdır. Engelli vatandaşlarda üst katlara kolaylıkla çıkabilirler. Yine mahalle konağının yanından çocuklar için büyük çocuk parkı yapılıyor. Bu yapılan çocuk parkı zemin çalışmaları toprak düzenlemesi tamamlandı. Sadece malzemelerin yerine takılması kaldı. Buda en kısa süre içerisinde tamamlanacaktır” dedi. Fahri Haner
Gölcük Belediyesi projeleri kapsamında bulunan Gölcük Yeni Mahalle Konağı yapılarak tamamlanma aşamasına gelindi. Yaklaşık 20 gün sonra teslim edilen yeni Mahalle konağı çok amaçlı olarak hizmet verecek. Gölcük Mahalle konağını gezen Muhtar Sayit Turgut şu açıklamayı yaptı.bulunan Gölcük Yeni Mahalle Konağı yapılarak tamamlanma aşamasına gelindi. Yaklaşık 20 gün sonra teslim edilen yeni Mahalle konağı çok amaçlı olarak hizmet verecek. Dün Gölcük Mahalle konağını gezen Muhtar Sayit Turgut şu açıklamayı yaptı.

Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Yeni Mahallede yeni yapılan Mahalle konağı tamamlanma aşamasına gelindi.
Gölcük Belediyesi projeleri kapsamında bulunan Gölcük Yeni Mahalle Konağı yapılarak tamamlanma aşamasına gelindi. Yaklaşık 20 gün sonra teslim edilen yeni Mahalle konağı çok amaçlı olarak hizmet verecek. Dün Gölcük Mahalle konağını gezen Muhtar Sayit Turgut şu açıklamayı yaptı.
Muhtar Sayit Turgut; “öncelikle başta Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim. Tüm ilçemiz olduğu gibi yeni mahallemizde de çok güzel hizmetler verdi. Hala hizmetleri aksamadan devam ediyor. Mahallemiz için en önemli olan 3 projeyi gerçekleştirdi. Birinci proje bağlantı yolun yapılması, 2 ci proje ise mahallemizde kapalı pazarın yapılması oldu. Yine en önemli projelerden biri olan Mahalle konağıydı. Bu Mahalle konağı yapıldı ama çok amaçlı olarak hizmet verecektir. İki katlı olan mahalle konağında her şey düşünülmüştür. 

Birinci katında Muhtarlık bölümü, Zabıta için yapılan bölüm, erkekler için mescit, yukarı katta kadınlara ait mescit, yine yukarda bulunan bölümlerde kurslar için yerler yapıldı. Mahallenin bayanları kurslara gitmek istiyorlar. Daha önce yerimiz yoktu. MAGDER den yer istiyorduk. Okuldan yer istediğimizde yer verilmiyordu. Mahallemizin kadınları da kursa gitmek istiyorlar. Bu Mahalle konağı kurslar içinde çok iyi oldu. Olması gereken hizmetleri yetkililerimizden alabiliyoruz. Mahalle konağı her hangi bir aksilik dışında 20 gün içerisinde teslim edilerek hizmete hazır olacaktır. Binanın en iyisi de asansörün yapılmasıdır. Engelli vatandaşlarda üst katlara kolaylıkla çıkabilirler. Yine mahalle konağının yanından çocuklar için büyük çocuk parkı yapılıyor. Bu yapılan çocuk parkı zemin çalışmaları toprak düzenlemesi tamamlandı. Sadece malzemelerin yerine takılması kaldı. Buda en kısa süre içerisinde tamamlanacaktır” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.