LASTİK İŞ
ismail

YENİ MENFEZİN TEMELİ ATILDI

Gölcük 09.12.2019 - 10:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ MENFEZİN TEMELİ ATILDI

Büyükşehir, Selimiye ve Lütfiye köylerini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan eski ve kusurlu menfezi yıkarak yerine yenisini inşa ediyor

Şehir merkezlerinde yol, kavşak ve köprülerin bakım onarım ve yenilemesini gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aynı hassasiyeti köy yolları içinde gösteriyor.  Selimiye ve Lütfiye köylerini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan, kusurlu eski menfez yıkılarak yerine yenisi inşa ediliyor. Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yeni menfezin temel inşasını gerçekleştirdi.   KUSURLU ESKİ MENFEZ YIKILDI Fen İşleri Daire Başkanlığı, Gölcük Selimiye ve Lütfiye köylerini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan, eski menfezin uzatılması çalışması ile ilgili inceleme gerçekleştirdi. İncelemeler sonucunda eski menfezin temelinin olmadığı ve yapısal olarak kusurlu olduğu anlaşıldı. Çalışmalarına hızla başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, eski menfezi yıktı.   YENİ MENFEZİN TEMELİ ATILDI Yıkım işleminden sonra çalışmalara hızla başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni menfezin temelini attı. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında menfezin şuanda perde beton duvarları inşa ediliyor. Yeni menfez 15 metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip olacak.
Büyükşehir, Selimiye ve Lütfiye köylerini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan eski ve kusurlu menfezi yıkarak yerine yenisini inşa ediyor

Şehir merkezlerinde yol, kavşak ve köprülerin bakım onarım ve yenilemesini gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aynı hassasiyeti köy yolları içinde gösteriyor.  Selimiye ve Lütfiye köylerini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan, kusurlu eski menfez yıkılarak yerine yenisi inşa ediliyor. Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yeni menfezin temel inşasını gerçekleştirdi.

 

KUSURLU ESKİ MENFEZ YIKILDI

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Gölcük Selimiye ve Lütfiye köylerini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan, eski menfezin uzatılması çalışması ile ilgili inceleme gerçekleştirdi. İncelemeler sonucunda eski menfezin temelinin olmadığı ve yapısal olarak kusurlu olduğu anlaşıldı. Çalışmalarına hızla başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, eski menfezi yıktı.

 

YENİ MENFEZİN TEMELİ ATILDI

Yıkım işleminden sonra çalışmalara hızla başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni menfezin temelini attı. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında menfezin şuanda perde beton duvarları inşa ediliyor. Yeni menfez 15 metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.