YENİ PARTİ SEÇİMDEN SONRA

Asayiş 28.11.2018 - 19:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ PARTİ SEÇİMDEN SONRA

“Demirel ruhunu” yaşatacak olan bir parti kurma hazırlığı yapanlar arasında yer alan DYP eski Kocaeli Milletvekili H. İbrahim Artvinli, “Partileşme süreci yerel seçimlerden sonra başlayacak” açıklamasında bulundu.

Adalet Partisi ve Doğru Yol Parti’sinin eski milletvekilleri, bakanları, parti yöneticileri, “Demirel ruhunu” yaşatacak parti kurma hazırlığı yapılıyor. Adana’da yapılan ilk toplantının ardından Çanakkale’de toplanan merkez sağın önemli isimleri 2019 Mart ayına kadar çeşitli illerde toplantılar düzenlemeye devam edecek. Kurucular arasında eski DYP Kocaeli Milletvekili Halil İbrahim Artvinli de yer alıyor. İKTİDARA ASLA YARDIMDA BULUNMAYIZ Parti hazırlıkları ile ilgili bilgi veren Artvinli, “Yeni partinin zamanı mı diyen arkadaşlar rahat olun. Partileşme süreci yerel seçimlerden sonra. Biz siyaseti akıl ile yaparız, iktidara asla yardımda bulunmayız. Her birimiz en az sizin kadar çalışıp sizlere katkı vereceğiz. Öncelikli hedef AKP zihniyetine karşı olmak cumhuriyete sahip çıkmaktır” dedi. HER YERE SEÇİMLE GELDİM Artvinli sözlerine şöyle devam etti: “Ben siyasetçiyim hem de yıllarca bütün makamlarda bulunarak siyaset yaptım. 11 ülkede Türkiye cumhuriyetini şerefle temsil ettim. Siyasetin çilesini çekerek belli makamlara geldim. Her yere seçimle geldim. Bütün bunları yaşarken tabi ki birçok hata da yaptım. Özeleştirimi de her zaman çekinmeden yaptım. Siyasetçinin seveni kadar sevmeyeni olur, buna hiç alınmam. ÜLKÜCÜ OMURGAYA YARDIMCI MALZEME OLARAK GÖRÜLDÜK Ben ve arkadaşlarım İYİ Parti’ye ve Meral hanıma iyi niyetle destek verdik kitle partisi olabilir diye. Ancak gelinen noktada bizler ülkücü omurgaya yardımcı malzeme olarak görüldük. Herkesin görüşüne saygımız var madem İyi Parti ülkücü bir omurgaya sahip biz o zaman sizi ülkünüzle baş başa bırakalım dedik. Bütün bunlar cumhuriyet ve demokrasi içindir. Bizimle birlikte bu yolda yürüyenler bilsinler ki hiç bir zaman saraya gidip saygı sunmayacak, gasp edilen milli hakimiyet tekrar saraydan alınıp halka vereceğiz. Hiç bir şekilde bir bahane veya mazeret bulunup muktedir ve hükümeti desteklenmeyecektir. Farkımız dik durmak ve milletten alınan güçle müreffeh Türkiye yolunda yürümektir. “
“Demirel ruhunu” yaşatacak olan bir parti kurma hazırlığı yapanlar arasında yer alan DYP eski Kocaeli Milletvekili H. İbrahim Artvinli, “Partileşme süreci yerel seçimlerden sonra başlayacak” açıklamasında bulundu.

Adalet Partisi ve Doğru Yol Parti’sinin eski milletvekilleri, bakanları, parti yöneticileri, “Demirel ruhunu” yaşatacak parti kurma hazırlığı yapılıyor. Adana’da yapılan ilk toplantının ardından Çanakkale’de toplanan merkez sağın önemli isimleri 2019 Mart ayına kadar çeşitli illerde toplantılar düzenlemeye devam edecek. Kurucular arasında eski DYP Kocaeli Milletvekili Halil İbrahim Artvinli de yer alıyor.

İKTİDARA ASLA YARDIMDA BULUNMAYIZ

Parti hazırlıkları ile ilgili bilgi veren Artvinli, “Yeni partinin zamanı mı diyen arkadaşlar rahat olun. Partileşme süreci yerel seçimlerden sonra. Biz siyaseti akıl ile yaparız, iktidara asla yardımda bulunmayız. Her birimiz en az sizin kadar çalışıp sizlere katkı vereceğiz. Öncelikli hedef AKP zihniyetine karşı olmak cumhuriyete sahip çıkmaktır” dedi.

HER YERE SEÇİMLE GELDİM

Artvinli sözlerine şöyle devam etti: “Ben siyasetçiyim hem de yıllarca bütün makamlarda bulunarak siyaset yaptım. 11 ülkede Türkiye cumhuriyetini şerefle temsil ettim. Siyasetin çilesini çekerek belli makamlara geldim. Her yere seçimle geldim. Bütün bunları yaşarken tabi ki birçok hata da yaptım. Özeleştirimi de her zaman çekinmeden yaptım. Siyasetçinin seveni kadar sevmeyeni olur, buna hiç alınmam.

ÜLKÜCÜ OMURGAYA YARDIMCI MALZEME OLARAK GÖRÜLDÜK

Ben ve arkadaşlarım İYİ Parti’ye ve Meral hanıma iyi niyetle destek verdik kitle partisi olabilir diye. Ancak gelinen noktada bizler ülkücü omurgaya yardımcı malzeme olarak görüldük. Herkesin görüşüne saygımız var madem İyi Parti ülkücü bir omurgaya sahip biz o zaman sizi ülkünüzle baş başa bırakalım dedik. Bütün bunlar cumhuriyet ve demokrasi içindir. Bizimle birlikte bu yolda yürüyenler bilsinler ki hiç bir zaman saraya gidip saygı sunmayacak, gasp edilen milli hakimiyet tekrar saraydan alınıp halka vereceğiz. Hiç bir şekilde bir bahane veya mazeret bulunup muktedir ve hükümeti desteklenmeyecektir. Farkımız dik durmak ve milletten alınan güçle müreffeh Türkiye yolunda yürümektir. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.