LASTİK İŞ

YENİ SEZON ORDUSPOR MAÇIYLA BAŞLIYOR

Spor 25.08.2017 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ SEZON ORDUSPOR MAÇIYLA BAŞLIYOR

2017-2018 İlhan Cavcav Futbol Sezonu 3. Lig maçları, yarın oynanacak olan maçlarla start alacak. Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Gölcükspor, sezonun ilk maçında kendi evinde, ligin yeni ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Yeni Orduspor’u konuk edecek.

Sezona galibiyetle başlamak isteyen kırmızı-siyahlılar, son 2-3 sezondur sezona 3 puanla başlamaya hasret kaldı. Orduspor maçının son hazırlığını bugün yapacak olan Gölcükspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak   HAYDİ HAYIRLISI OLSUN Geçen sezon 1 puan farkla play-off’un eşiğinden dönen ve ligi 6’ıncı sırada tamamlayan 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, bu sezon işini şansa bırakmak istemiyor. 12 Temmuz’da sezonu açan ve o günden bu yana, çalışmalarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, 3 aşamalı kamp yaparak yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Gölcükspor, sezonun ilk maçında kendi evinde, ligin yeni ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Yeni Orduspor’u konuk edecek. Sezona galibiyetle başlamak isteyen kırmızı-siyahlılar, son 2-3 sezondur sezona 3 puanla başlamaya hasret kaldı. Orduspor maçının son hazırlığını bugün yapacak olan Gölcükspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.   BAŞKANDAN TARAFTARLARA ÇAĞRI Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yarın başlayacak olan yeni sezon öncesinde, kırmızı-siyahlı taraftarlara bir çağrıda bulunarak, yarın Şirinköy Stadı’nda saat 17.00 da oynanacak olan Yeni Orduspor maçına davet ederek tribünlerdeki yerlerini almalarını istedi. Özellikle iç saha maçlarında seyircilerin takıma itici bir güç ve motivasyon kattığının altını çizen Başkan Şahin, “Şayet iç saha maçlarında puan kaybetmezsek, bırakın play-off’u, şampiyonluktan bile bahsedebiliriz. Ama bu konuda taraftarlara büyük görevler düşüyor. Taraftarlar iç saha maçlarında bizim yanımızda olursa, işimizin daha kolay olacağını düşünüyorum. İnşallah bunun başlangıcını yarın kendi evimizde konuk edeceğimiz Yeni Orduspor maçında yaparız. Yeni sezon öncelikle Gölcükspor başta olmak üzere, tüm takımlara hayırlı olsun” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
2017-2018 İlhan Cavcav Futbol Sezonu 3. Lig maçları, yarın oynanacak olan maçlarla start alacak. Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Gölcükspor, sezonun ilk maçında kendi evinde, ligin yeni ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Yeni Orduspor’u konuk edecek.

Sezona galibiyetle başlamak isteyen kırmızı-siyahlılar, son 2-3 sezondur sezona 3 puanla başlamaya hasret kaldı. Orduspor maçının son hazırlığını bugün yapacak olan Gölcükspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak

 

HAYDİ HAYIRLISI OLSUN

Geçen sezon 1 puan farkla play-off’un eşiğinden dönen ve ligi 6’ıncı sırada tamamlayan 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, bu sezon işini şansa bırakmak istemiyor. 12 Temmuz’da sezonu açan ve o günden bu yana, çalışmalarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, 3 aşamalı kamp yaparak yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Gölcükspor, sezonun ilk maçında kendi evinde, ligin yeni ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Yeni Orduspor’u konuk edecek. Sezona galibiyetle başlamak isteyen kırmızı-siyahlılar, son 2-3 sezondur sezona 3 puanla başlamaya hasret kaldı. Orduspor maçının son hazırlığını bugün yapacak olan Gölcükspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

BAŞKANDAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yarın başlayacak olan yeni sezon öncesinde, kırmızı-siyahlı taraftarlara bir çağrıda bulunarak, yarın Şirinköy Stadı’nda saat 17.00 da oynanacak olan Yeni Orduspor maçına davet ederek tribünlerdeki yerlerini almalarını istedi. Özellikle iç saha maçlarında seyircilerin takıma itici bir güç ve motivasyon kattığının altını çizen Başkan Şahin, “Şayet iç saha maçlarında puan kaybetmezsek, bırakın play-off’u, şampiyonluktan bile bahsedebiliriz. Ama bu konuda taraftarlara büyük görevler düşüyor. Taraftarlar iç saha maçlarında bizim yanımızda olursa, işimizin daha kolay olacağını düşünüyorum. İnşallah bunun başlangıcını yarın kendi evimizde konuk edeceğimiz Yeni Orduspor maçında yaparız. Yeni sezon öncelikle Gölcükspor başta olmak üzere, tüm takımlara hayırlı olsun” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.