LASTİK İŞ

YENİ ÜST GEÇİT HİZMETE AÇILDI

Gölcük 08.03.2020 - 11:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ ÜST GEÇİT HİZMETE AÇILDI

Gölcük Belediyesi’nin hemen önünde bulunan, ilçe halkı tarafından yoğun olarak kullanılan, 28 yıl önce yapılmış olan ve çürüme nedeniyle büyük bir tehlike oluşturan üst geçit sökülmüştü.

GECE YOL TRAFİĞE KAPATILIP ÇALIŞMA YAPILDI Gece saat 22.00 sıralarında D-130 Karayolu’nun trafiğe kapatılması ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin gerekli güvenlik önlemlerini alınması sonrasında iki saat süren hummalı bir çalışmayla yeni üst geçidin montajı yapıldı. Korkuluklar, merdivenler ve zeminin de yapılması sonrasında yeni üst geçit kısa sürede tamamlanarak ilçe halkının kullanımına açılacak. BAŞKAN SEZER: “GÖLCÜK’ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN” Başından beri çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi’nin hemen önünde bulunan ve hemşehrilerimiz tarafından yoğun olarak kullanılan, 28 yıl önce yapılmış olan ve çürüme nedeniyle büyük bir tehlike oluşturan üst geçit sökülmüştü. Bu gece; ana yolun trafiğe kapatılması ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında, hummalı bir çalışmayla, yeni üst geçidimizin montajı yapıldı. Korkuluklar, merdivenler ve zeminin de yapılması sonrasında yeni üst geçit, kısa bir süre içinde hemşehrilerimizin kullanımına açılacak. Gölcük'ümüze hayırlı olsun” dedi  
Gölcük Belediyesi’nin hemen önünde bulunan, ilçe halkı tarafından yoğun olarak kullanılan, 28 yıl önce yapılmış olan ve çürüme nedeniyle büyük bir tehlike oluşturan üst geçit sökülmüştü.

GECE YOL TRAFİĞE KAPATILIP ÇALIŞMA YAPILDI

Gece saat 22.00 sıralarında D-130 Karayolu’nun trafiğe kapatılması ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin gerekli güvenlik önlemlerini alınması sonrasında iki saat süren hummalı bir çalışmayla yeni üst geçidin montajı yapıldı. Korkuluklar, merdivenler ve zeminin de yapılması sonrasında yeni üst geçit kısa sürede tamamlanarak ilçe halkının kullanımına açılacak.

BAŞKAN SEZER: “GÖLCÜK’ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN”

Başından beri çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi’nin hemen önünde bulunan ve hemşehrilerimiz tarafından yoğun olarak kullanılan, 28 yıl önce yapılmış olan ve çürüme nedeniyle büyük bir tehlike oluşturan üst geçit sökülmüştü. Bu gece; ana yolun trafiğe kapatılması ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında, hummalı bir çalışmayla, yeni üst geçidimizin montajı yapıldı. Korkuluklar, merdivenler ve zeminin de yapılması sonrasında yeni üst geçit, kısa bir süre içinde hemşehrilerimizin kullanımına açılacak. Gölcük'ümüze hayırlı olsun” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.