Yeni Emniyet Müdürü Ellibeş'i Ziyaret Etti

Gölcük 15.07.2013 - 20:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Yeni Emniyet Müdürü Ellibeş'i Ziyaret Etti

İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan sabri Yıldırım ziyaretlerine devam ediyor

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş’ın Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü`ne atanması sonrasında, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdür Yardımcısı Sabri Yıldırım, Gölcük’e İlçe Emniyet Müdürü olarak atanarak göreve başladı. Gölcük’ün yeni İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlaması sonrasında İlçe Protokolüne seri ziyaretlerde bulunan Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olan Başkan Ellibeş, Sabri Yıldırım’a yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu.
İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan sabri Yıldırım ziyaretlerine devam ediyor

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş’ın Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü`ne atanması sonrasında, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdür Yardımcısı Sabri Yıldırım, Gölcük’e İlçe Emniyet Müdürü olarak atanarak göreve başladı.


Gölcük’ün yeni İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlaması sonrasında İlçe Protokolüne seri ziyaretlerde bulunan Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olan Başkan Ellibeş, Sabri Yıldırım’a yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.