LASTİK İŞ

YENİDEN REAF PARTİSİ’NİN İLÇE BAŞKANI ERGÜN OLDU

Asayiş 02.02.2019 - 17:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİDEN REAF PARTİSİ’NİN İLÇE BAŞKANI ERGÜN OLDU

Yeniden Refah Partisi ilçe binasında ilçe başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında Yaşar Ergün çıktı. Yaşar Ergün, Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı oldu.

Fatih Erbakan önderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli İli ve Gölcük ilçemizde il ve ilçe başkanı için temayül yoklaması yapıldı. Yapılan temayül yoklamasında Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar Ergün oldu. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras oldu. Kısa bir açıklama yapan yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar Ergün; “yapılan temayül yoklamasında partimizin delegeleri bana bu görevi verdiler. Ben kendilerine gönülden teşekkür ederim. En kısa süreden kongre sürecini tamamlayıp aktif siyasi çalışmalarımıza başlayacağız. Bu ağır ve zorlu görevi bizlere nasip eden Allah'a Şükürler olsun. Çünkü bu güne kadar çizgimizi ve hizmetimizi değiştirmedik. 83 yılında Ulaşlı köy temsilciliğinden bu güne gelişimizde katkıları olan teşkilat mensubu kardeşlerimize, bilakis gözbebeğimiz genç kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bu kutlu sancağı gün gelecek onlara devredeceğiz. Şimdi durma zamanı değil topyekün terleme zamanı. Ülkenin mazlum ve mağdur insanları Milli Görüşü bekliyor” dedi.  Fahri Haner
Yeniden Refah Partisi ilçe binasında ilçe başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında Yaşar Ergün çıktı. Yaşar Ergün, Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı oldu.

Fatih Erbakan önderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli İli ve Gölcük ilçemizde il ve ilçe başkanı için temayül yoklaması yapıldı. Yapılan temayül yoklamasında Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar Ergün oldu. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras oldu.

Kısa bir açıklama yapan yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar Ergün; “yapılan temayül yoklamasında partimizin delegeleri bana bu görevi verdiler. Ben kendilerine gönülden teşekkür ederim. En kısa süreden kongre sürecini tamamlayıp aktif siyasi çalışmalarımıza başlayacağız. Bu ağır ve zorlu görevi bizlere nasip eden Allah'a Şükürler olsun. Çünkü bu güne kadar çizgimizi ve hizmetimizi değiştirmedik. 83 yılında Ulaşlı köy temsilciliğinden bu güne gelişimizde katkıları olan teşkilat mensubu kardeşlerimize, bilakis gözbebeğimiz genç kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bu kutlu sancağı gün gelecek onlara devredeceğiz. Şimdi durma zamanı değil topyekün terleme zamanı. Ülkenin mazlum ve mağdur insanları Milli Görüşü bekliyor” dedi. 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.