LASTİK İŞ

YENİDEN REFAH’DA DURMAK YOK

Asayiş 02.12.2020 - 15:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİDEN REFAH’DA DURMAK YOK

Yeniden Refah partisi Gölcük İlçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarında yine hız kesmiyor. Bazen hafta da bir bazense hafta iki veya üç mahalle başkanı ataması yapılıyor

Bu hafta da Düzağaç Mahalle temsilciliğine Gölcük’ün tanınmış mobilya ustalarından olan Şener UZUN atandı. İlçe başkanı BAYAZIT UZUN’U tebrik edip mahalle temsilciliğinin görev ve yetkilerini kendisine bildirdi. Tüm dezavantajlara rağmen teşkilatlanma çalışmalarında hız kesmediklerini, gelişen hadiseleri yakından takip ettiklerini dile getiren BAYAZIT gün geçtikçe Yeniden Refah’a halkın teveccühünün arttığını söyledi. Yeniden Refah Partisi Düzağaç temsilciliğine atanan UZUN görevi teslim aldıktan sonra kısaca şunları ifade etti; Biz mahallemizde de oluşan Refah özlemini gördük hissettik ve böylelikle yuvamıza döndük. Böylelikle en kısa zamanda mahalle teşkilatı olarak teşkilatlanıp neden ülkemizin Yeniden Refah partisine ihtiyacı var bu hakikati Düzağaç vatandaşlarımızın tümüne ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu görevi şahsıma layık görüp tebliği eden İlçe Başkanım Mustafa BAYAZIT beye çok teşekkür ederim dediler. İlçe başkanı BAYAZIT partiye yeni katılan üyelerinin 60’nın iktidar partisinden diğer üyelerin ilk ya da çevre partilerden geldiğini dipnot düşerek bu durumunda yeni iktidarın habercisi olduklarının bir işareti olarak gördüklerini söyledi ve bizi izlemeye devam edin diyerek sözlerine son verdi.
Yeniden Refah partisi Gölcük İlçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarında yine hız kesmiyor. Bazen hafta da bir bazense hafta iki veya üç mahalle başkanı ataması yapılıyor

Bu hafta da Düzağaç Mahalle temsilciliğine Gölcük’ün tanınmış mobilya ustalarından olan Şener UZUN atandı.

İlçe başkanı BAYAZIT UZUN’U tebrik edip mahalle temsilciliğinin görev ve yetkilerini kendisine bildirdi.

Tüm dezavantajlara rağmen teşkilatlanma çalışmalarında hız kesmediklerini, gelişen hadiseleri yakından takip ettiklerini dile getiren BAYAZIT gün geçtikçe Yeniden Refah’a halkın teveccühünün arttığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Düzağaç temsilciliğine atanan UZUN görevi teslim aldıktan sonra kısaca şunları ifade etti;

Biz mahallemizde de oluşan Refah özlemini gördük hissettik ve böylelikle yuvamıza döndük. Böylelikle en kısa zamanda mahalle teşkilatı olarak teşkilatlanıp neden ülkemizin Yeniden Refah partisine ihtiyacı var bu hakikati Düzağaç vatandaşlarımızın tümüne ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu görevi şahsıma layık görüp tebliği eden İlçe Başkanım Mustafa BAYAZIT beye çok teşekkür ederim dediler.

İlçe başkanı BAYAZIT partiye yeni katılan üyelerinin 60’nın iktidar partisinden diğer üyelerin ilk ya da çevre partilerden geldiğini dipnot düşerek bu durumunda yeni iktidarın habercisi olduklarının bir işareti olarak gördüklerini söyledi ve bizi izlemeye devam edin diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.