LASTİK İŞ

YENİDEN REFAH DURMUYOR

Asayiş 19.11.2020 - 10:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİDEN REFAH DURMUYOR

Yeniden Refah partisi Gölcük Teşkilatı yeni yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında dur durak tanımıyor.

Geçtiğimiz hafta Piyalepaşa mahalle temsilciliğini atayan İlçe başkanı Mustafa BAYAZIT  bu hafta da İhsaniye merkez mahallesi temsilciliğine Mahallenin saygın isimlerinden olan Hakan Özder’i atadı.  Bayazıt en kısa zamanda 50 mahallenin elsinde de teşkilatlanacaklarını ifade etti. Yaşanan pandemi sürecinden dolayı teşkilatlanma çalışmalarının şartları ne kadar zorlaşmaya başlasada  vatandaşımızın rağbeti teşkilat mensublarımızın çabası ile çalışmalarımız hızla devam ediyor ifadelerini kullandı. İhsaniye merkez mahalle temsilciliğine atanan Hakan ÖZDER görevi aldıktan sonra şu sözleri sarf etti. Bizler Milli Görüşcüler olarak her daim zoru başaran bir nefer olduk. Geçmişte Refah partimiz ne kadar zorluklarla karşılaşsada 94 de 95 de nasıl üstün başarıyı ulaşmışsa, bugünde çok daha fazlasına inşallah Yeniden Refah partisi ile ulaşacağız. Yolu bir şekilde Milli görüşten geçen her vatandaşımızı Yeniden Refah partisine bekliyoruz dedi.
Yeniden Refah partisi Gölcük Teşkilatı yeni yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında dur durak tanımıyor.

Geçtiğimiz hafta Piyalepaşa mahalle temsilciliğini atayan İlçe başkanı Mustafa BAYAZIT  bu hafta da İhsaniye merkez mahallesi temsilciliğine Mahallenin saygın isimlerinden olan Hakan Özder’i atadı.  Bayazıt en kısa zamanda 50 mahallenin elsinde de teşkilatlanacaklarını ifade etti. Yaşanan pandemi sürecinden dolayı teşkilatlanma çalışmalarının şartları ne kadar zorlaşmaya başlasada  vatandaşımızın rağbeti teşkilat mensublarımızın çabası ile çalışmalarımız hızla devam ediyor ifadelerini kullandı.

İhsaniye merkez mahalle temsilciliğine atanan Hakan ÖZDER görevi aldıktan sonra şu sözleri sarf etti. Bizler Milli Görüşcüler olarak her daim zoru başaran bir nefer olduk. Geçmişte Refah partimiz ne kadar zorluklarla karşılaşsada 94 de 95 de nasıl üstün başarıyı ulaşmışsa, bugünde çok daha fazlasına inşallah Yeniden Refah partisi ile ulaşacağız. Yolu bir şekilde Milli görüşten geçen her vatandaşımızı Yeniden Refah partisine bekliyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.