LASTİK İŞ
ismail

YENİDEN REFAH KONGRE YAPIYOR

Asayiş 12.04.2019 - 18:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİDEN REFAH KONGRE YAPIYOR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı 14 Nisan Pazar günü 1. Olağan Kongresini gerçekleştirecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın da katılım göstereceği kongre İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat:15.00' da başlayacak. Kongrede Gölcük'ten 51 delege oy kullanacak. "Yeniden Refah Partisi var artık" Gölcük İlçe Başkanı Yasar Ergün tüm Gölcüklüleri 14 Nisan'da yapılacak olan kongreye davet ederek; "Genel başkanımızın katılacağı il kongremizde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için bütün halkımızı davet ediyoruz. O gün salonun dolup dışarılara taşması gerekiyor. Çünkü genel başkanımızı herkes merak ediyor, siyasi hareketini de özlemle takip ediyorlar. Fatih Bey her zaman ilimize gelemeyecegi için bu güzel fırsatı halkımızın değerlendirmesi gerekir. Ülke siyasetinde yeni bir lider, yeni ses, yeni soluk ve Yeniden Refah Partisi var artık. Milletimiz için biz varız. Kocaeli'ye ve ülkemize hayırlı olsun" açıklamasını yaptı. Gençlerden pankart çalışması Yeniden Refah Partisi İleç Gençlik Koları' da 14 Nisan günü yapılacak olan kongre öncesi Ulaşlı'dan Yazlık'a kadar pankart çalışmalarına devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı 14 Nisan Pazar günü 1. Olağan Kongresini gerçekleştirecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın da katılım göstereceği kongre İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat:15.00' da başlayacak. Kongrede Gölcük'ten 51 delege oy kullanacak.

"Yeniden Refah Partisi var artık"

Gölcük İlçe Başkanı Yasar Ergün tüm Gölcüklüleri 14 Nisan'da yapılacak olan kongreye davet ederek; "Genel başkanımızın katılacağı il kongremizde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için bütün halkımızı davet ediyoruz. O gün salonun dolup dışarılara taşması gerekiyor. Çünkü genel başkanımızı herkes merak ediyor, siyasi hareketini de özlemle takip ediyorlar. Fatih Bey her zaman ilimize gelemeyecegi için bu güzel fırsatı halkımızın değerlendirmesi gerekir. Ülke siyasetinde yeni bir lider, yeni ses, yeni soluk ve Yeniden Refah Partisi var artık. Milletimiz için biz varız. Kocaeli'ye ve ülkemize hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.

Gençlerden pankart çalışması

Yeniden Refah Partisi İleç Gençlik Koları' da 14 Nisan günü yapılacak olan kongre öncesi Ulaşlı'dan Yazlık'a kadar pankart çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.