LASTİK İŞ
ismail

YENİDEN REFAH MAHALLE ATAMALARINI YAPIYOR

Asayiş 26.11.2020 - 14:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİDEN REFAH MAHALLE ATAMALARINI YAPIYOR

Mahalle teşkilatlandırmalarında hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe teşkilatı, önceki gün İhsaniye Merkez Mahalle temsilcisini atayarak yetki belgesini verdi.

İHSANİYE MERKEZ MAHALLESİNE HAKAN ÖZDER ATANDI Yeniden Refah partisi Gölcük ilçe Teşkilatı yeni yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında geçen hafta Piyalepaşa mahalle temsilciliğini atayan İlçe başkanı Mustafa Bayazıt, önceki gün İhsaniye merkez mahallesi temsilciliğine Mahallenin saygın isimlerinden olan Hakan Özder'i atadı. Özder'e yetki belgesini veren başkan Bayazıt; “en kısa zamanda 50 mahallenin 50 sinde de teşkilatlanacağız. Yaşanan pandemi sürecinden dolayı teşkilatlanma çalışmalarının şartları ne kadar zorlaşmaya başlasa da vatandaşımızın rağbeti teşkilat mensuplarımızın çabası ile çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi. İhsaniye merkez mahalle temsilciliğine atanan Hakan Özder görevi aldıktan sonra şunları söyledi. Özder; “Bizler Milli Görüşçüler olarak her daim zoru başaran bir nefer olduk. Geçmişte Refah partimiz ne kadar zorluklarla karşılaşsa da 94 de 95 de nasıl üstün başarıyı ulaşmışsa, bugünde çok daha fazlasına inşallah Yeniden Refah partisi ile ulaşacağız. Yolu bir şekilde Milli görüşten geçen her vatandaşımızı Yeniden Refah partisine bekliyoruz” dedi. Fahri Haner
Mahalle teşkilatlandırmalarında hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe teşkilatı, önceki gün İhsaniye Merkez Mahalle temsilcisini atayarak yetki belgesini verdi.

İHSANİYE MERKEZ MAHALLESİNE HAKAN ÖZDER ATANDI
Yeniden Refah partisi Gölcük ilçe Teşkilatı yeni yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında geçen hafta Piyalepaşa mahalle temsilciliğini atayan İlçe başkanı Mustafa Bayazıt, önceki gün İhsaniye merkez mahallesi temsilciliğine Mahallenin saygın isimlerinden olan Hakan Özder'i atadı. Özder'e yetki belgesini veren başkan Bayazıt; “en kısa zamanda 50 mahallenin 50 sinde de teşkilatlanacağız. Yaşanan pandemi sürecinden dolayı teşkilatlanma çalışmalarının şartları ne kadar zorlaşmaya başlasa da vatandaşımızın rağbeti teşkilat mensuplarımızın çabası ile çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

İhsaniye merkez mahalle temsilciliğine atanan Hakan Özder görevi aldıktan sonra şunları söyledi. Özder; “Bizler Milli Görüşçüler olarak her daim zoru başaran bir nefer olduk. Geçmişte Refah partimiz ne kadar zorluklarla karşılaşsa da 94 de 95 de nasıl üstün başarıyı ulaşmışsa, bugünde çok daha fazlasına inşallah Yeniden Refah partisi ile ulaşacağız. Yolu bir şekilde Milli görüşten geçen her vatandaşımızı Yeniden Refah partisine bekliyoruz” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.