YENİDEN REFAH PARTİSİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

Asayiş 30.01.2019 - 18:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

Fatih Erbakan önderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi il ve ilçelerde oluşumlarını tamamlamak için Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatının başkan ve yeni yönetiminin oluşumu için temayül yoklamasını yapılarak sandıklar il merkezine gönderildi.

Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe Teşkilatı Yaşar Ergün Başkanlığında parti binasında toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Başkan Yaşar Ergün, Parti Kurucu kurulu üyelerinden Hüseyin Küçükkeskin, Ali Şükrü Bayraktar, il yönetiminde İbrahim Şenmemiş ve partili üyeler katılım sağladılar.  İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI BELİRLENİYOR Toplantıda açıklama yapan Başkan Yaşar Ergün şunları dile getirdi.  Başkan Ergün; “partimizin oluşumu tamamlandı. Şu andaki çalışmalarımız ise il ve ilçe başkanlarımızın belirlenmesi için ülke genelinde il ve ilçelerde temayül yoklamaları yapılıyor. Yapılan temayül yoklamalarının sonuçlarında il ve ilçe başkanları belirleniyor. Parti olağan genel kuruluna kadar yeni belirlenen ilçe yöneticilerle birlikte devam edilecektir. Bu dönem yerel seçimlere biz parti olarak katılmıyoruz. Çünkü zaman kısıtlı olduğundan dolayı bizim bu hazırlığımız daha tamamlanmamıştır. Bir partinin seçime girmesi için ilk genel kurulunu yapmış olması gerekir. Yapılacak olan temayül yoklamalarının ardından partinin yönetimi belirlendiğinde, yönetim arkadaşlarımızla birlikte bölgelerimizde en iyi bir şekilde çalışacağız.  Değerli arkadaşlar ülkemiz genelinde yapılan bu temayül yoklaması bu gün burada Gölcük ilçemizin de başkan ve yeni yönetimi temayül yoklaması yapılacaktır. Ardından bu yoklama sonucunda Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanı ve yeni yönetimi il tarafından belirlenecektir” dedi.  Bu konuşmaların ardından sonra temayül yoklaması için parti binasına sandık koyuldu. Temayül yoklamasına katılan partililer sandık başına giderek oylarını kullandılar. Oy kullanılması sonucunda sandıklar Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl merkezine il yöneticiler tarafından Kocaeli İl teşkilatına götürdüler. 
Fatih Erbakan önderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi il ve ilçelerde oluşumlarını tamamlamak için Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatının başkan ve yeni yönetiminin oluşumu için temayül yoklamasını yapılarak sandıklar il merkezine gönderildi.

Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe Teşkilatı Yaşar Ergün Başkanlığında parti binasında toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Başkan Yaşar Ergün, Parti Kurucu kurulu üyelerinden Hüseyin Küçükkeskin, Ali Şükrü Bayraktar, il yönetiminde İbrahim Şenmemiş ve partili üyeler katılım sağladılar. 

İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI BELİRLENİYOR
Toplantıda açıklama yapan Başkan Yaşar Ergün şunları dile getirdi. 
Başkan Ergün; “partimizin oluşumu tamamlandı. Şu andaki çalışmalarımız ise il ve ilçe başkanlarımızın belirlenmesi için ülke genelinde il ve ilçelerde temayül yoklamaları yapılıyor. Yapılan temayül yoklamalarının sonuçlarında il ve ilçe başkanları belirleniyor. Parti olağan genel kuruluna kadar yeni belirlenen ilçe yöneticilerle birlikte devam edilecektir. Bu dönem yerel seçimlere biz parti olarak katılmıyoruz. Çünkü zaman kısıtlı olduğundan dolayı bizim bu hazırlığımız daha tamamlanmamıştır. Bir partinin seçime girmesi için ilk genel kurulunu yapmış olması gerekir. Yapılacak olan temayül yoklamalarının ardından partinin yönetimi belirlendiğinde, yönetim arkadaşlarımızla birlikte bölgelerimizde en iyi bir şekilde çalışacağız. 

Değerli arkadaşlar ülkemiz genelinde yapılan bu temayül yoklaması bu gün burada Gölcük ilçemizin de başkan ve yeni yönetimi temayül yoklaması yapılacaktır. Ardından bu yoklama sonucunda Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanı ve yeni yönetimi il tarafından belirlenecektir” dedi. 
Bu konuşmaların ardından sonra temayül yoklaması için parti binasına sandık koyuldu. Temayül yoklamasına katılan partililer sandık başına giderek oylarını kullandılar. Oy kullanılması sonucunda sandıklar Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl merkezine il yöneticiler tarafından Kocaeli İl teşkilatına götürdüler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.