LASTİK İŞ
ismail

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN GÖLCÜK ÇIKARTMASI

Asayiş 07.10.2019 - 14:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN GÖLCÜK ÇIKARTMASI

Yeniden refah partisi Gölcük de halkla buluştu. İl başkanı Mehmet Aras öncülüğündeki grup, Gölcük caddelerine inerek, vatandaşları dinledi. Sorulan sorulara cevap verdi. Partilerini anlattılar ve ülkemizin sorunları için sundukları çözüm önerilerini paylaştılar.

Eski arkadaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan' ı, yeniden refah partisine davet etti! Gölcük ilçesinde yapılan halkla kucaklaşma programı esnasında, bir vatandaş; Erdoğan' ın eski arkadaşı, yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras' a, Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın, partisinin Kızılcahamam kampında konuşurken, ak parti yerine, refah partisi demesini nasıl yorumladığının sordu.  Bu soruya cevap veren Aras;  “Sayın Erdoğan ile ayni dönemde belediye başkanlığı yaptık, kendisine ak partiyi kurmadan çok önceleri belediye başkanları toplantısında, ülkenin yeni bir partiye ihtiyacının olmadığını, yeni parti kurması halinde uzun ömürlü olmayacağını söyledim. Bugün geldiğimiz noktada, ak parti siyasi ömrünü tamamlamış haldedir. Erdoğan da bunun farkındadır.  Kendisinin yerine, yeniden refah partisinin iktidara geleceğini de biliyor. İşte bu yüzden gece gündüz, yakın çevresi ile yeniden refah partisini konuşuyor. Erdoğan şu veya bu nedenle ak partiye bulaşmış kimselerin, yeni dönemde halktan karşılık bulamayacağının farkında. Bu yüzden Davutoğlu, Babacan ikilisini bilerek kendisi gündemde tutuyor. Çünkü bu isimlere halkın itibar etmeyeceğini çok iyi biliyor. Aynı şeklide genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan' a halkın gösterdiği ilginin de farkında, işte bu sebepten kendisinin birinci özel gündem maddesi, yeniden refah partisidir. Bu sabah da Kızılcahamam da toplantı esnasında kendi partisinden refah partisi olarak söz etmiştir. Sayın Erdoğan a eski bir arkadaşı olarak, partisi ile beraber yeniden refah partisine iltihak etmesini tavsiye ediyorum. Artık ak parti için kara bitti deniz göründü. Gidecek yolları kalmadı. Her yol refah partisine çıkıyor.” Refah partisinden Gölcük çıkarması! Yeniden refah partisi Gölcük de halkla buluştu. İl başkanı Mehmet Aras öncülüğündeki grup, Gölcük caddelerine inerek, vatandaşları dinledi. Sorulan sorulara cevap verdi. Partilerini anlattılar ve ülkemizin sorunları için sundukları çözüm önerilerini paylaştılar. Ziyaret sırasınca yüzlerce işyeri ziyaret edilerek, esnaf ve vatandaşlarla el sıkışıldı.  Ziyaret boyunca halkın yeniden refah partisine yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Aras ziyaret esnasında, gençlik kolları tarafından açılan, Gölcük ilçe merkezindeki üye standını da ziyaret ederek, gençler ile sohbet etti. Kongre ye 3500 kişi ile gidiyorlar! Aras halkla kucaklaşma programı öncesinde, partinin il başkanlık divanı, il yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile ayrı ayrı toplantılar yaparak, tüm teşkilatlara, kongre için hedefler verdi. Partinin ilk büyük kongresi 17 kasım da, Ankara nın en büyük spor salonu olan, Ankara Arena da yapılacak.  Kocaeli den, büyük kongreye, 70 otobüs ile gideceklerini belirten Aras, kongre hazırlıkları için bir, komisyon oluşturdu.
Yeniden refah partisi Gölcük de halkla buluştu. İl başkanı Mehmet Aras öncülüğündeki grup, Gölcük caddelerine inerek, vatandaşları dinledi. Sorulan sorulara cevap verdi. Partilerini anlattılar ve ülkemizin sorunları için sundukları çözüm önerilerini paylaştılar.

Eski arkadaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan' ı, yeniden refah partisine davet etti!
Gölcük ilçesinde yapılan halkla kucaklaşma programı esnasında, bir vatandaş; Erdoğan' ın eski arkadaşı, yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras' a, Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın, partisinin Kızılcahamam kampında konuşurken, ak parti yerine, refah partisi demesini nasıl yorumladığının sordu. 
Bu soruya cevap veren Aras; 
“Sayın Erdoğan ile ayni dönemde belediye başkanlığı yaptık, kendisine ak partiyi kurmadan çok önceleri belediye başkanları toplantısında, ülkenin yeni bir partiye ihtiyacının olmadığını, yeni parti kurması halinde uzun ömürlü olmayacağını söyledim. Bugün geldiğimiz noktada, ak parti siyasi ömrünü tamamlamış haldedir. Erdoğan da bunun farkındadır. 
Kendisinin yerine, yeniden refah partisinin iktidara geleceğini de biliyor. İşte bu yüzden gece gündüz, yakın çevresi ile yeniden refah partisini konuşuyor. Erdoğan şu veya bu nedenle ak partiye bulaşmış kimselerin, yeni dönemde halktan karşılık bulamayacağının farkında. Bu yüzden Davutoğlu, Babacan ikilisini bilerek kendisi gündemde tutuyor. Çünkü bu isimlere halkın itibar etmeyeceğini çok iyi biliyor.
Aynı şeklide genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan' a halkın gösterdiği ilginin de farkında, işte bu sebepten kendisinin birinci özel gündem maddesi, yeniden refah partisidir.
Bu sabah da Kızılcahamam da toplantı esnasında kendi partisinden refah partisi olarak söz etmiştir.
Sayın Erdoğan a eski bir arkadaşı olarak, partisi ile beraber yeniden refah partisine iltihak etmesini tavsiye ediyorum. Artık ak parti için kara bitti deniz göründü. Gidecek yolları kalmadı. Her yol refah partisine çıkıyor.”

Refah partisinden Gölcük çıkarması!
Yeniden refah partisi Gölcük de halkla buluştu. İl başkanı Mehmet Aras öncülüğündeki grup, Gölcük caddelerine inerek, vatandaşları dinledi. Sorulan sorulara cevap verdi. Partilerini anlattılar ve ülkemizin sorunları için sundukları çözüm önerilerini paylaştılar.
Ziyaret sırasınca yüzlerce işyeri ziyaret edilerek, esnaf ve vatandaşlarla el sıkışıldı. 
Ziyaret boyunca halkın yeniden refah partisine yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
Aras ziyaret esnasında, gençlik kolları tarafından açılan, Gölcük ilçe merkezindeki üye standını da ziyaret ederek, gençler ile sohbet etti.
Kongre ye 3500 kişi ile gidiyorlar!
Aras halkla kucaklaşma programı öncesinde, partinin il başkanlık divanı, il yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile ayrı ayrı toplantılar yaparak, tüm teşkilatlara, kongre için hedefler verdi. Partinin ilk büyük kongresi 17 kasım da, Ankara nın en büyük spor salonu olan, Ankara Arena da yapılacak.
 Kocaeli den, büyük kongreye, 70 otobüs ile gideceklerini belirten Aras, kongre hazırlıkları için bir, komisyon oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.