YENİDEN REFAH PİYALEPAŞA’YA TEMSİLCİSİNİ ATADI

Asayiş 10.11.2020 - 11:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİDEN REFAH PİYALEPAŞA’YA TEMSİLCİSİNİ ATADI

Yeniden Refah partisi Gölcük ilçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarında hız kesmiyor.

Göreve geldiğinden bu yana Mustafa BAYAZIT ve yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında büyük gayret gösteriyor. Gölcük’ün çok önemli mahallelerinden olan PİYALEPAŞA temsilcisi atandı. Yeniden Refah partisi Gölcük Piyalepaşa temsilcisi olan İbrahim SARAL hem mahalle sakinlerinden hem de esnaflarından (Saral çay evi)    İlçe başkanı Mustafa BAYAZIT ; Gölcük’ün tüm mahallelerinde en kısa zamanda teşkilatlanıp Gölcük’ü REFAH’a kavuşturacağız inşallah dedi. Mahalle temsilciliğine atanan İbrahim SARAL kardeşimizin görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum, ifadelerini kullandı. Atanan Mahalle temsilcisi İbrahim SARAL; Kendimi bu göreve layık gören ilçe başkan ve yönetimine teşekkür eder, Milli Görüş gayesini tüm mahallemize yaymak anlatmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız, vakit Yeniden REFAH vakti dedi. 
Yeniden Refah partisi Gölcük ilçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarında hız kesmiyor.

Göreve geldiğinden bu yana Mustafa BAYAZIT ve yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında büyük gayret gösteriyor. Gölcük’ün çok önemli mahallelerinden olan PİYALEPAŞA temsilcisi atandı. Yeniden Refah partisi Gölcük Piyalepaşa temsilcisi olan İbrahim SARAL hem mahalle sakinlerinden hem de esnaflarından (Saral çay evi)  

 İlçe başkanı Mustafa BAYAZIT ; Gölcük’ün tüm mahallelerinde en kısa zamanda teşkilatlanıp Gölcük’ü REFAH’a kavuşturacağız inşallah dedi. Mahalle temsilciliğine atanan İbrahim SARAL kardeşimizin görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum, ifadelerini kullandı.

Atanan Mahalle temsilcisi İbrahim SARAL; Kendimi bu göreve layık gören ilçe başkan ve yönetimine teşekkür eder, Milli Görüş gayesini tüm mahallemize yaymak anlatmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız, vakit Yeniden REFAH vakti dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.