LASTİK İŞ
ismail

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON OLDULAR

Spor 24.05.2019 - 15:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON OLDULAR

2018-2019 sezonunda ilk kez oynanan U10 Erkekler Kategorisinde Gölcük Belediyespor üstün performans göstererek ligi şampiyonlukla noktaladı.

Başkan Ali Yıldırım Sezer maçı izleyerek miniklere destek oldu ve onları bu büyük başarı sonrasında kutladı. Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 2018-2019 sezonunda ilk kez oynanan U10 Erkekler Kategorisinde Gölcük Belediyespor üstün performans göstererek ligi şampiyonlukla noktaladı. SEZER MİNİKLERİN YANINDA Final grubunun son maçı öncesi oynadığı 12 maçı da kazanan Gölcük Belediyespor U10 Takımı son maçında Kocaeli Gelişim Spor kulübüyle karşılaştı. Maça ilgi oldukça yoğun olurken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de maçı izleyen ailelerin arasında minik basketçilere destek oldu. 52-48 KAZANDILAR Oldukça çekişmeli geçen maçı 52-48 lik skorla kazanan Gölcük Belediyespor yenilgisiz şampiyon oldu. Başkan Sezer bu büyük başarı sonrasında minikleri kutlarken, başarılarının devamını diledi ve her zaman yanlarında, destekçileri olacaklarını, çocukların sportif faaliyetlerin içinde olmasını çok önemsediklerini belirtti.
2018-2019 sezonunda ilk kez oynanan U10 Erkekler Kategorisinde Gölcük Belediyespor üstün performans göstererek ligi şampiyonlukla noktaladı.

Başkan Ali Yıldırım Sezer maçı izleyerek miniklere destek oldu ve onları bu büyük başarı sonrasında kutladı.

Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 2018-2019 sezonunda ilk kez oynanan U10 Erkekler Kategorisinde Gölcük Belediyespor üstün performans göstererek ligi şampiyonlukla noktaladı.

SEZER MİNİKLERİN YANINDA

Final grubunun son maçı öncesi oynadığı 12 maçı da kazanan Gölcük Belediyespor U10 Takımı son maçında Kocaeli Gelişim Spor kulübüyle karşılaştı. Maça ilgi oldukça yoğun olurken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de maçı izleyen ailelerin arasında minik basketçilere destek oldu.

52-48 KAZANDILAR

Oldukça çekişmeli geçen maçı 52-48 lik skorla kazanan Gölcük Belediyespor yenilgisiz şampiyon oldu. Başkan Sezer bu büyük başarı sonrasında minikleri kutlarken, başarılarının devamını diledi ve her zaman yanlarında, destekçileri olacaklarını, çocukların sportif faaliyetlerin içinde olmasını çok önemsediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.