YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADILAR

Gündem 14.12.2019 - 16:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADILAR

Tutum Yatırım ve Türk Malları haftasında yerli üretim ve kültürel zenginliğimize dikkat çekmek amacıyla Tersane İlkokulunda En İyi Sarmayı Ben Yaparım yarışması yapıldı.

Birlik ve beraberliğin pekiştiği, velilerimizin kaynaştığı yarışmada tatlı rekabette geçti. Tutum yatırım ve Türk Malları kültürel zenginliği kapsamında Gölcük Tersane İlkokulunda veliler arasında sarma yarışması başladı. Yarışmaya jüri olarak Barbaros İlkokulu müdürü Uğur Okkirman Düzağaç Anaokulu Müdürü Oktay Cihan Mehmet Akif İlkokulu Müdür Yardımcısı Cenk Çakar Saraylı İlkokulu müdür yardımcısı Ömer Faruk Piri Reis İlkokulu müdür yardımcısı Kıymet Yüksel katılım sağladılar. Yarışmada yapılan sarmaları jüri üyeleri üyelerinin tarafından damak tadına bakıldı. Bu yarışmada 1.Melahat Çırakoğlu 2.Sevinç Öner 3.Fidan Kılıç olurken Tersane İlkokulu velileri maharet ve el lezzetiyle hayran bıraktı. Yarışmacıların heyecanını samimiyetleriyle bastırarak, ağız tatlarıyla puanlamada büyük alkış aldılar. Okul müdürü Ali Kemal Eren yapılan yarışmada ve jüri olarak yarışmaya katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi. Müdür Ali Kemal Eren; “okulumuzda kültürel olarak birçok etkinliklerimiz var. Bu kapsamda burada yine bizim için en önemli olan kültür zenginliklerimizden Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasında yerli üretim ve kültürel zenginliğimize dikkat çekmek amacıyla yapacağımız etkinlikte sizleri okulumuzda ağırlamaktan büyük keyif aldık. Buradaki yarışmada benim kanaatimce tüm velilerimiz birinci olarak kazanmıştır. Burada önemli olan birlik ve beraberliği sağlayarak eğitime el birliği ile destek vererek çitamızı daima yükseltmektir. Okulumuzun velileri bizim hedeflediğimiz bu birlik ve beraberlik kapsamında büyük gayret gösterdiler. Ben kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner
Tutum Yatırım ve Türk Malları haftasında yerli üretim ve kültürel zenginliğimize dikkat çekmek amacıyla Tersane İlkokulunda En İyi Sarmayı Ben Yaparım yarışması yapıldı.

Birlik ve beraberliğin pekiştiği, velilerimizin kaynaştığı yarışmada tatlı rekabette geçti. Tutum yatırım ve Türk Malları kültürel zenginliği kapsamında Gölcük Tersane İlkokulunda veliler arasında sarma yarışması başladı. Yarışmaya jüri olarak Barbaros İlkokulu müdürü Uğur Okkirman Düzağaç Anaokulu Müdürü Oktay Cihan Mehmet Akif İlkokulu Müdür Yardımcısı Cenk Çakar Saraylı İlkokulu müdür yardımcısı Ömer Faruk Piri Reis İlkokulu müdür yardımcısı Kıymet Yüksel katılım sağladılar. Yarışmada yapılan sarmaları jüri üyeleri üyelerinin tarafından damak tadına bakıldı. Bu yarışmada 1.Melahat Çırakoğlu 2.Sevinç Öner 3.Fidan Kılıç olurken Tersane İlkokulu velileri maharet ve el lezzetiyle hayran bıraktı. Yarışmacıların heyecanını samimiyetleriyle bastırarak, ağız tatlarıyla puanlamada büyük alkış aldılar.
Okul müdürü Ali Kemal Eren yapılan yarışmada ve jüri olarak yarışmaya katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi. Müdür Ali Kemal Eren; “okulumuzda kültürel olarak birçok etkinliklerimiz var. Bu kapsamda burada yine bizim için en önemli olan kültür zenginliklerimizden Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasında yerli üretim ve kültürel zenginliğimize dikkat çekmek amacıyla yapacağımız etkinlikte sizleri okulumuzda ağırlamaktan büyük keyif aldık. Buradaki yarışmada benim kanaatimce tüm velilerimiz birinci olarak kazanmıştır. Burada önemli olan birlik ve beraberliği sağlayarak eğitime el birliği ile destek vererek çitamızı daima yükseltmektir. Okulumuzun velileri bizim hedeflediğimiz bu birlik ve beraberlik kapsamında büyük gayret gösterdiler. Ben kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.